Menu

Roku представила новий Smart TV продукт у форматі флеш-накопичувача USB

Roku представила новый Smart TV продукт в формате флэш-накопителя USB

Якраз до виставці CES в цьому році, Roku запускає свій новий Smart TV пристрій Streaming Stick, невеликий ключ розміром стандартного флешку, яка буде просто підключатися до телевізора, щоб перетворити його в Smart TV.

Пристрій включає в себе вбудований Wi-Fi, процесор, пам'ять, програмне забезпечення, і буде надавати доступ до всіх каналів знайденим для платформи Roku. Передбачено регулярне оновлення програмного забезпечення.

Roku Streaming Stick підключається через порт MHL HDMI на телевізорі. MHL це новий стандарт, який використовує роз'єм HDMI на телевізорі для передачі потужності та інших критично важливих елементів для потокового відео. Вже є телевізори з MHL від Samsung і Toshiba, інші будуть оголошені на CES.

Нові Streaming Stick будуть доступні в роздрібній продажу наприкінці цього року, і за ціною від $ 50 до $ 100, або від 39 € і € 78.

Платформа Roku, в даний час доступна тільки в США. Додано 250 нових каналів в 2011 році, у тому числі HBO Go, Disney, XFactor, FoxNews.com і NBC News, в результаті чого загальне число каналів для Roku становить більше 400.

У теорії, нові Streaming Stick від Roku допоможе перетворити звичайні телевізори в розумні. Це має вирішити проблему для багатьох телевізорів там, де немає широкосмугового підключення. З таким пристроєм, буде вирішена проблема у тих людей, які не хочуть купувати приставку для свого телевізора.

|