Menu

Фанат Apple "оселився" у сіднейського Apple Store в очікуванні нового iPhone

Фанат Apple "поселился" у сиднейского Apple Store в ожидании нового iPhone

Фанати Apple завжди з нетерпінням чекають старту продажів нових смартфонів компанії. Чекають до такої міри, що за кілька днів до офіційного початку продажів вони шикуються в черги перед магазинами Apple Store по всьому світу. Деяким навіть вдавалося на цьому заробити, продаючи свої місця в черзі. У цьому році ситуація не змінилася. У сіднейського Apple Store вже з'явився перший фанат "яблучної" техніки. Незважаючи на те, що презентація нових пристроїв відбудеться лише сьогодні ввечері, він вже зайняв чергу за новим iPhone.

Згідно з наявними даними, офіційний старт продажів нових смартфонів в країнах "першої хвилі" запланований на 18 вересня. Це означає, що австралієць, який вже поставив біля входу в магазин намет, доведеться чекати трохи більше тижня. У своєму мікроблозі він заявив, що нікуди не піде, поки не купить iPhone 6S або поки його звідти не виженуть.

До речі, подібний інтерес цього фаната викликаний не просто любов'ю до "яблучної" техніці. Він планує привернути до себе увагу, а iPhone 6S продати на аукціоні. Виручені кошти підуть на благодійність.


|