Menu

Peel Pronto дозволить управляти телевізором через Apple Watch

Peel Pronto - це амбіційний стартап компаній Phillips і Peel, який покликаний максимально спростити управління мультимедіа пристроями з підтримкою функції передачі даних за допомогою ІЧ-датчика.

Управління відбувається через спеціальний інфрачервоний хаб, виконаний у вигляді невеликої стильною піраміди, який приймає команди від невеликого додатки і роздає їх на навколишні медіа девайси.

Peel Pronto позволит управлять телевизором через Apple Watch

Можливість працювати з Peel Pronto з'явиться і у функціональних годин Apple Watch, які на даний момент знаходяться в розробці і вважаються одним з найбільш очікуваних гаджетів 2015 року. Сигнал буде надходити з Apple Watch через bluetooth, а Peel Pronto буде перетворювати сигнал в інфрачервоний і вже роздавати команди на телевізор, ресивер і інші пристрої з підтримкою ІК-сигналів.

Пірамідка Peel Pronto не вимагає ніяких проводів - пристрій працює від чотирьох батарейок ААА. Саме тому акуратний мініатюрний хаб відмінно впишеться в інтер'єр крім того, його переміщення для досягнення кращого сигналу, що займає лічені секунди.

"Ви можете розташувати Peel Pronto в будь-якому місці вашої кімнати, на столі, на тумбі, поруч із собою, або навіть заховати за телевізор - завдяки сучасному модулю прийому сигналу, пристрій показує впевнену роботу на досить віддалених відстанях" - стверджує директор відділення Phillips Home Control Роджер Тіссен.

Незважаючи на те, що Apple Watch ще в розробці, представники Phillips і Peel впевнено стверджують, що додаток для девайса буде готове практично відразу після релізу.

Поки залишається неясним, як навігаційна панель програми Peel Pronto буде працювати на маленькому екрані Apple Watch, однак комплект управління коштує 49 доларів. Очевидно, що багато фанатів новинок від Apple неодмінно спробують нові можливості ІЧ-управління, навіть якщо воно буде незручним.

|