Menu

Кращі телевізори для перегляду спортивних трансляцій

Ця інформація призначена в першу чергу для шанувальників спорту, які найчастіше дивляться спортивні передачі по телевізору. Якщо ви хочете отримати якомога більше задоволення від футбольного матчу або будь-якого іншого спортивного заходу, що транслюється по ТБ, вам потрібен особливий телевізор. В першу чергу, він повинен дуже добре справлятися з обробкою динамічних сцен. У більшості сучасних телевізорів, наявних сьогодні на ринку, застосовується LCD/LED - технологія, тому особливу важливість набувають такі параметри, як частота оновлення екрану, підсвітка екрану і обробка зображення рухомих об'єктів. Також важливу роль при перегляді спортивних матчів можуть грати кути огляду, так як перед телевізором може зібратися ціла компанія, і сидить збоку від екрана буде прикро, якщо зображення буде розмитим. Не потрібно забувати і про якість передачі кольору. Неприродно зелена трава на футбольному полі або улюблена команда у формі не того відтінку може дратувати глядачів і заважати повному зануренню у розгортаються на екрані події. Хоча дуже часто проблеми з передачею кольору вирішуються простим налаштуванням параметрів зображення.

Але давайте подивимося, які моделі телевізорів є на сьогоднішній день самим кращим вибором для любителів спорту.

Panasonic X60

Лучшие телевизоры для просмотра спортивных трансляций

Як би не просунулися вперед технології, одними з найкращих для перегляду спортивних передач досі є плазмові телевізори. Наприклад, Panasonic TX-P42X60B можна придбати за цілком доступну суму в £299.99 (вересень 2014), і ця модель коштує витрачених грошей. Так, це не Full HD TV, а лише HD Ready, але, як правило, такий тонкощі не помічаєш, коли сидиш на звичному від телевізора відстані. Чудова контрастність і переконливі відтінки - це з лишком окупить будь-яку втрату дозволу. Плазма вже відживає своє, але X60 є доказом того, що ховати її поки передчасно.

Sony W829

Лучшие телевизоры для просмотра спортивных трансляций

Цю модель можна вибрати з 42-, 50 - і 55-дюймовим екраном з цінами (вересень 2014), що починаються від £580 до £999, середня відмітка в цьому діапазоні становить £829. У W829 є спеціальний спортивний режим Football Mode, який імітує присутність глядача на стадіоні. Але це стосується звукового супроводу, і наскільки даний режим добре реалізований, судити не нам. А ось за якістю зображення дана модель знаходиться в безумовних лідерів. Як би дивно це не звучало, для перегляду спортивних передач на W829 найбільше підійде режим "Movie" (Кіно), а не "Sports" (Спорт). В режимі "Кіно" можна отримати набагато більше задоволення від матчу, так як тут скомбіновані найбільш оптимальні налаштування: інтерполяція Motionflow і технологія динамічної підсвічування екрану. Все це можливо завдяки частоті оновлення, рівної 800 Гц. Безсумнівно, для спорту - це один з кращих телевізорів на ринку на даний момент. А якщо ви граєте в FIFA на ігровій приставці, то майте на увазі, що W829 також можна назвати "геймерським" телевізором, так як у нього одна з найменших затримок відгуку екрану.

LG LB730

Лучшие телевизоры для просмотра спортивных трансляций

Екран IPS хороший тим, що дивитися на нього можна практично з будь-якого кута. Сильною стороною телевізорів LG завжди була відмінна передача кольору, і LB730 не є винятком з цього правила. Тобто, шанувальники футболу можуть бути впевнені в тому, що трава на полі буде натурального зеленого кольору, і розмітка теж буде виглядати гранично реалістично. Процесор Triple XD забезпечує обробку зображення з застосуванням технології інтерполяції TruMotion, завдяки чому при русі об'єктів картинки не втрачають чіткості і чистоти відображення. Частота оновлення LG LB730 дорівнює 800 Гц, що теж сприяє поліпшеній якості зображення в динамічних сценах. Перевага телевізора полягає в тому, що покупець може вибрати потрібну діагональ екрану- 42", 47", 55", 60" і 65", а ціни нанего станом на вересень 2014 року починаються від £560. Ще один величезний плюс LB730 - це одна з кращих версій платформи Smart TV від LG, що характеризується великою кількістю різноманітних сервісів.

Panasonic AS650

Лучшие телевизоры для просмотра спортивных трансляций

З цим телевізором будь-звичайне спортивне захід перетвориться на барвисте шоу. Для відображення всіх відтінків, тонів і напівтонів у AS650 є передові засоби. Це динамічна підсвітка екрану, що функціонує з частотою 1200 Гц, технологія обробки зображення рухомих об'єктів, за рахунок якої всі дії на екрані відбуваються плавно, без ривків. Існує великий вибір діагоналі екрана для даної моделі- 42",47",50",55" і 60". Незалежно від розміру на кожному AS650 встановлено додаток Freetime, що відкриває доступ до всіх основних відеосервісам, у тому числі і спортивних трансляцій. Платформа Smart TV у версії Panasonic також має функцію "my Stream", дає рекомендації власнику AS650, так що користувачеві не доводиться самому займатися пошуком цікавого для себе контенту. Для більшої переконливості буде правильним подбає про придбання зовнішньої акустичної системи, так як вбудовані аудіо динаміки досить середні за якістю звучання. Тим не менш, Panasonic AS650 - це в усіх відношеннях прекрасний вибір для любителів спорту.

За матеріалами Avforums.com

|