Menu

EISA 2014 - 2015: кращі телевізори

Щорічно EISA називає кращі моделі аудіо і відео техніки з поточного асортименту відомих виробників. EISA є європейською організацією, в якій об'єдналися п'ятдесят відомих журналів з 19 країн. Журі з 50 спеціалізованих журналів недавно представила переможців сезону 2014-2015 років.

Телевізор Full HD 2014-2015

EISA 2014 – 2015: лучшие телевизоры

Samsung UE55H7000

Телевізор Samsung UE55H7000 пропонує найкраще зображення в класі Full HD для тих, хто ще не готовий зробити крок до Ultra HD. Точна передача кольору, висока контрастність - завдяки технології Micro Dimming Pro - і рівне, детальне відображення динамічних сцен. Картинка різка і кинематографичная, а широкі можливості калібрування дозволять налаштувати зображення, як ви побажаєте.

За допомогою пульта дистанційного керування Smart Touch Control просто управляти меню і функціоналом Smart TV, поки 4-ядерний процесор Quad Core гарантує високу швидкість роботи телевізора. Бездротова комутація також дарує ряд переваг, включаючи підключення до домашньої мережі, повтор екрану з мобільних пристроїв та доступ до Інтернет. І доповнює все вищеперелічене оригінальний дизайн Floating Canvas, який утримує погляд тільки на картинці.

 

Смарт-телевізор 2014-2015

EISA 2014 – 2015: лучшие телевизоры

LG 55LB870V

Інтегрувавши операційну систему webOS в телевізор, можна впевнено сказати, що LG переосмислила концепцію Smart TV, запропонувавши користувачам просту, потужну, швидку і, найважливіше, легку та цікаву систему, яка «з'єднує» екран з зовнішнім світом. Настроюється під користувача інтерфейс надасть доступ до всіх типів контенту, інтернет-сервісів, домашнього медіа, зовнішнім пристроям, телеефіру та настроювання телевізора - і все це буквально зі швидкістю блискавки.

Управління за допомогою нової версії пульта Magic Remote гранично інтуїтивне, а інтерактивний помічник у встановленні 55LB870V - хороша і корисна інновація. Якість зображення цього 55-дюймового екрану чудово. Детальна Full HD-зображення і широкий кут огляду - і все це в красивому оформленні з дуже тонкою рамкою корпусу.

 

4К Ultra HD-телевізор 2014-2015

EISA 2014 – 2015: лучшие телевизоры

Sony KD-65X9005B

Розмір, звук і Ultra HD-дозвіл, все в одній упаковці - телевізор Sony KD-65X9005B підійде тим, хто шукає домашніх розваг класу High End і гострих відчуттів від улюбленого кіно. Що б ви не дивилися, власні фото, Blu-ray-диски, телеефір або потокове відео з роздільною здатністю 4К, цей 65-дюймовий LED-екран вражає, особливо робота процесора масштабування зображення до Ultra HD. Унікальна технологія Triluminos пропонує широкий колірний обхват і натуральну, реалістичну передачу кольору, в той час як процесор X-tended Dynamic Range покращує контрастність.

Підтримка HDMI 2.0, вбудований HEVC-декодер і сумісність з протоколом HDCP 2.2 роблять цей телевізор готовим до прийому всіх видів 4К-контенту. І ще звук. Дизайн корпусу Wedge і оновлені динаміки Magnetic Fluid в сукупності дарують справжній бас і ясні високі частоти - жоден телевізор не звучить так добре. І якщо ви хочете отримати ще більше баса, Sony пропонує опціонально сабвуфер SWF-BR100.

 

High-End-телевізор 2014-2015

EISA 2014 – 2015: лучшие телевизоры

LG 77EC980V

Моделлю 77EC980V компанія LG вирішила показати, що може зробити кращий по продуктивності і найкрасивіший телевізор, і в неї це вийшло. Увігнутий екран, фірмова WRGB OLED-матриця і Ultra HD-дозвіл - ця 77-дюймова High-End-новинка пропонує дійсно вражаюче зображення. Технологія OLED, коли діоди самі випромінюють світло, - це ключ до отримання дивно глибокого рівня чорного, високої пікової яскравості і чудового відображення динамічних сцен.

Фірмова обробка Colour Refiner прецизійно управляє передачею кольору, в свою чергу технологія масштабування робить HD-відео гранично чітким. Біля екрану широкий кут огляду з мінімальними втратами в яскравості і насиченості кольорів. Крім своєї першої обов'язки - запропонувати якісну картинку, цей телевізор пропонує весь традиційний для сучасних телевізорів LG функціонал, як операційна система webOS, поляризационное 3D, повний набір різної комутації і стильний мінімалістичний дизайн. А якщо коротко, то це референсний телевізор.

За матеріалами hi-fi.com.ua

|