Menu

Нові Skype і гри на телевізорах Samsung Smart TV

Новые Skype и игры на телевизорах Samsung Smart TV

На щорічній міжнародній виставці побутової електроніки IFA, яка пройде в наступному місяці в Берліні, Samsung представить новий контент для своєї лінійки «розумних» телевізорів Smart TV. Очікується, що пристрій буде додано декілька ігор, а також Skype з підтримкою формату HD і групового чату.

Поки невідомо, як цей крок вплине на приставки Android від Google TV, однак геймери, які не хочуть приєднувати до своїх телевізорів які-небудь додаткові пристрої, напевно оцінять нові ігри. Незважаючи на відсутність необхідності підключення смартфонів і планшетів для того, щоб грати, їх можна використовувати в якості ігрових контролерів. Керувати грою можна також за допомогою Gamepad і Smart Control від Samsung.

Серед ігор, які з'являться в телевізорах Smart TV, значаться:

1. Need for Speed Most Wanted - одна з найпопулярніших в світі відеоігор в жанрі аркадних автоперегонів, створена студією EA, яка може похвалитися високою швидкістю, чіткою графікою і реалістичністю.

2. Real Football 2014 - симулятор гри в футбол від студії Gameloft з поліпшеною графікою і анімацією, що дозволяє гравцям створювати, грати і керувати футболістами і командами.

3. Golf Star - гра від Com2us з реалістичною графікою і геймплеєм, розробленим на основі законів фізики, що дозволяє відчути себе на справжньому полі для гольфу.

|