Menu

Машини-монстри: Steam Trike - радіокерована іграшка з паровим двигуном з іграшковим ведмедиком за кермом.

Машины-монстры: Steam Trike - радиоуправляемая игрушка с паровым двигателем с игрушечным медвежонком за рулем.


У Вашої дитини є крутий автомобіль з дистанційним управлінням, куплений за чималу суму в хорошому магазині? Добре, але мені здається, що цей триколісний радіокерований гоночний монстр, незважаючи на те, що він забарвлений в безтурботний рожевий колір, може запросто "з'їсти на сніданок" будь пластмасовий іграшковий автомобіль, якби він був найдешевшим, китайського виробництва, або виробництва іменитої фірми.

Машины-монстры: Steam Trike - радиоуправляемая игрушка с паровым двигателем с игрушечным медвежонком за рулем.


При створенні моделей автомобілів, літаків або човнів в переважній більшості використовують електричні двигуни, трохи рідше зустрічаються бензинові двигуни. А про парових двигунах, як давно вже морально застарілих і мають саму низьку ефективність, ніхто вже не згадує. Лише зрідка шанувальники стім-панку створюють свої дивовижні і незвичайні творіння, використовуючи в них силу пари.

Як випливає з його назви, трицикл Steam Trike так само рухається завдяки старому доброму пару. На його металевій рамі встановлений котел, який гріється за допомогою газового пальника. Пружинна підвіска і великі колеса забезпечують цій іграшці високу прохідність навіть по бездоріжжю. І не варто спокушатися рожевим кольором, у який пофарбовано Steam Trike, і симпатичним іграшковим ведмедиком, що розташувався за його кермом. Ця штука здатна обшпарити Вас вихлопними газами і обжігающе гарячим пором, якби Ви поруч на небезпечній дистанції.



Автором цього монстра є людина, що має нік prallplatte і власний канал на сервісі YouTube. Схоже, що творець Steam Trike сам з Німеччини, але, за задумом автора, трицикл Steam Trike розташовується десь у Російській секретної лабораторії на Уралі (Secret Ural Russian Laboratorys). По всій видимості, на його думку, створювати таких механічних чудовиськ можуть тільки росіяни.

На каналі автора, який захоплюється створенням різних роботів і іграшок, можна побачити досить цікавих виробів, подібних Steam Trike, рожеве забарвлення яких він пояснює своєю пристрастю до позашляховику Pink Panther Land Rover (Рожева пантера).

Машини-монстри - все про виняткових машинах, механізмах і пристроях в світі, від величезних засобів знищення собі подібних до крихітних точних пристроїв, механізмів і всього того, що знаходиться в проміжку між ними.





|