Menu

Новий небезпечний симулятор для гри в Battlefield 3 озброєний 12 пейнтбольними стовбурами.

Новый опасный симулятор для игры в Battlefield 3 вооружен 12 пейнтбольными стволами.


Люди, які грають в ігри жанру FPS за комп'ютером або ігрової консолі, повністю позбавлені можливості відчути на собі наслідки своїх дій. Невтомно перестрибувати через перешкоди, бігати з повною викладкою на довгі дистанції і вести вогонь зі зброї можна лише легкими дотиками до клавіатури і рухами миші. Але якщо Ви будете грати в FPS-гру всередині нового симулятора, спорудження якого обійшлося в 650 тисяч доларів, то через деякий час Ви перестанете робити необачні і героїчні вчинки, бо буде боляче, реально боляче.

Британська телевізійна програма під назвою "The Gadget Show" витратила чималу суму на створення самого досконалого і досить небезпечного для гравця симулятора, призначеного для гри в Battlefield 3. Симулятор являє собою екран-купол з кутом огляду в 360 градусів, зображення на якому формують п'ять проекторів з високою роздільною здатністю. Посередині симулятора є майданчик, на якій гравець може переміщатися в будь-якому напрямку, залишаючись при цьому на місці. Інфрачервоні датчики і система Microsoft Kinect служать для визначення дій гравця і трансляції їх в ігрову програму. Напрямок зброї, яка тримає в своїх руках гравець, визначається з допомогою світлодіодних покажчиків.

Можна сказати, що подібні симулятори вже давно не є новиною, подібні системи були створені вже досить давно. Але у нового симулятора є одна особлива риса. Всередині нього по колу встановлено 12 одиниць пейнтбольного автоматичної зброї, яке націлене на гравця. І коли у гравця потрапляє ворожа віртуальна куля, він тут же отримує постріл пейнтбольним кулькою. А люди, грали в пейнтбол, знають, що в пострілі, зроблений з малої дистанції, для гравця дуже мало приємного.

Звичайно, попадання кульки з фарбою - це ще не потрапляння реальної кулі, але, за відгуками очевидців, це дуже немало додає реалізму грі. І, через деякий час ведення інтенсивних боїв у грі всі нутрощі цього симулятора за 650 тисяч перетворюються в заляпаний фарбою бардак.



|