Menu

Японський музикант Есики проводить музичну дуель зі своєї власної голограмою

Японский музыкант Есики проводит музыкальную дуэль со своей собственной голограммой


Слідуючи по високотехнологічному "голографічного" шляху, прокладеному японської віртуальної поп-зіркою Хацуне Міку (Hatsune Miku) і американським репером Тупаком Шакур (Tupac Shakur), ще один знаменитий японський музикант, Есики Хаясі (Hayashi Yoshiki) для проведення музичної дуелі на фестивалі SXSW 2014, що проходив у минулі вихідні, використовував свою власну голограму. Есики, музикант, поет, композитор і соліст японської рок-групи X Japan, з його слів, вдався до такого трюку для демонстрації впливу сучасних технологій на музичний світ і для "задоволення запитів тих шанувальників, яким вже не вистачає його виступів в однині".

Виступ Есики почалося цілком звичайно, але після того, як музикант торкнувся клавіш музичного інструменту і прозвучали перші акорди музики, на сцені з'явився ще один Есики, але на цей раз вже справжній. Після цього аудиторія почала усвідомлювати, що вони є свідками справжньої музичної дуелі, що відбувається між музикантом і його голограмою.

Звичайно, це двохвилинне виступ важко класифікувати з музичної точки зору, його можна розглядати, як сольний виступ або як виступ дуету. Але, слід зазначити, що і справжній і віртуальний Есики виглядали за однаковим "живими", темпераментно граючи на своїх музичних інструментах і навіть обмінюючись один з одним жестами.

Залишається додати, що Есики надалі планує розвинути далі перспективну тему виступів зі своїм віртуальним двійником-партнером. А в самому найближчому часі він вирушити у світове турне, яке розпочнеться 25 квітня з виступу в Коста-Методик, Каліфорнія.



|