Menu

No More Woof - пристрій, який зможе перевести деякі думки тварин на людську мову

No More Woof - устройство, которое сможет перевести некоторые мысли животных на человеческий язык


Протягом багатьох століть люди спілкувалися зі своїми чотирилапими вихованцями з допомогою команд, жестів і здогадок. І протягом всього цього часу люди задавалися питанням: "Про що зараз думає мій чотириногий друг?". Незабаром, завдяки роботі команди розробників з скандинавського Суспільства винаходів і відкриттів (Nordic Society for Invention and Discovery, NSID), ми зможемо дізнатися про деяких думках наших домашніх улюбленців. А допоможе в цьому пристрій під назвою No More Woof, здатний прочитати деякі найяскравіші емоції і думки тварин і перевести їх на зрозумілу нам людську мову.

На відміну від інших подібних пристроїв, пристрій No More Woof не буде використовувати електроенцефалографічні датчики для того, щоб отримати картину мозкової діяльності і визначити думки тварини, виходячи з набору шаблонів. Датчики пристрої, розміщені на голову собаки, будуть зчитувати сукупність різних психологічних станів тварини, таких, як втома, голод, радість, хвилювання і безліч інших. Зібрана датчиками інформація передається в мініатюрний комп'ютер, де проводиться її обробка і перетворення в людську мову, яка потім відтворюється через вбудований динамік.

No More Woof - устройство, которое сможет перевести некоторые мысли животных на человеческий язык


Пристрій No More Woof буде доступний в трьох варіантах, в базовому, стандартному і розширеному варіанті, які будуть відрізнятися можливостями зчитування образів думок тварин. В даний допомогою сервісу Indiegogo час ведеться збір коштів на початок реалізації даного проекту, а мінімальна сума фінансування, яка відповідає вартості базової моделі пристрою, здатної визначити лише вузьке коло думок, становить 65 доларів.

В найближчому майбутньому команда NSID збирається доопрацювати розроблену ними технологію конвертації думок тварин так, що вона зможе переводити думки не лише англійську, а й ще на кілька поширених мов. Така технологія зможе полегшити двостороннє спілкування людей з їх вихованцями, і вчитися різним речам один у одного. Ну а поки від пристрою No More Woof теж може бути деяка практична користь, з його допомогою ваш щеня вже зможе повідомити вам, що йому пора вийти на вулицю, замість того, щоб мовчки зробити калюжу де-небудь на килимі або в кутку.



|