Menu

Машини-монстри: Енергетичний генератор, що працює тільки за рахунок сил гравітації.

Машины-монстры: Энергетический генератор, работающий только за счет сил гравитации.


За всю історію існування людства було зроблено чимало спроб створення вічного двигуна. Зрештою люди прийшли до висновків про неможливість створення такого двигуна, а зусилля і дослідження в цій області почали вважатися "антинауковим" напрямком. Тим не менш, цей факт не завадив фахівцям бразильської енергетичної компанії RAR Energia, створити щось, що вони самі називають першим генератором, який приводиться в дію виключно силою тяжіння. А ті, хто володіє португальською мовою, може дізнатися на сайті компанії про те, що "демонстраційний зразок генератора здатний виробляти близько 30 кВт енергії". Більш того, представники компанії RAR Energia стверджують, що в даний час вже існує два таких генератора, один з них, функціонує, перебуває в Бразилії, а будівництво другого дослідного генератора ведеться прямо зараз у США, в місті Джилмэне, Іллінойс.

Звичайно, скептично налаштовані люди можуть стверджувати, що всі знімки, надані на сайті компанії RAR Energia, є лише підробками, зробленими в Фотошопі. Але, взявши програму типу FotoForensics і проаналізувавши EXIF-інформацію, можна переконатися, що всі знімки були зроблені камерою Sony DSC-WX5, а рівень стиснення і налаштування якості зображення повністю відповідають алгоритму роботи програми PhotoScape, в який була проведена процедура збереження цих знімків. Крім цього, деякі експерти виконали незалежний аналіз наданих знімків, і з'ясували, що всі кути зйомки, освітлення і тіні, що відкидаються конструкцією генератора і співробітниками компанії RAR Energia, мають "правильні" значення.

Машины-монстры: Энергетический генератор, работающий только за счет сил гравитации.


Крім цього, на деяких знімках надано складське приміщення, яке належить компанії Incobrasa Industries, що займається виробництвом біопалива, в якому проводиться монтаж установки другого генератора. Поглянувши на фотографію і на супутникове зображення Google Мaps за координатами 40.763176, -88.012706, можна переконатися, що такий склад існує в реальності.

Звичайно, не можна повністю виключити того, що всі знімки є фальсифікацією, виготовлених за допомогою Фотошопу. Але, якщо це так, то рівень цієї фальсифікації надзвичайно високий, що вимагає величезних витрат часу, коштів та наявності спеціального обладнання. Ще одним аргументів на користь визнання фальсифікації є повна відсутність будь-якого відео, що демонструє гравітаційний генератор в дії, і відсутній докладний опис принципу його дії. Звичайно, на сайті компанії RAR Energia є кілька схематичних зображень, що демонструють пристрій генератора, але зрозуміти з них що-небудь вкрай важко.

З усього перерахованого вище можна зробити висновок про те, що компанії RAR Energia вдалося побудувати і змусити працювати якийсь механізм, який за їх словами може стати нескінченним джерелом енергії. Але чи так все відбувається насправді з'ясується досить скоро, адже будь-яка фальсифікація в будь-якому випадку через якийсь час "покаже своє справжнє обличчя".

Машини-монстри - все про виняткових машинах, механізмах і пристроях в світі, від величезних засобів знищення собі подібних до крихітних точних пристроїв, механізмів і всього того, що знаходиться в проміжку між ними.

|