Menu

Нано-покриття Ultra-Ever Dry дозволить автомобілю залишатися чистим в будь-яких умовах

Нано-покрытие Ultra-Ever Dry позволит автомобилю оставаться чистым в любых условиях


Компанія Nissan в даний час виробляє випробування технології, яка стане "нічним кошмаром" всіх власників автомийок. Випробуваний ними автомобіль Nissan Note покритий шаром нано-фарби Ultra-Ever Dry, що ефективно відштовхує вологу, пил і бруд. Проведені в самих різних умовах випробування показали, що покриття дозволяє зберегти автомобіль чистим під час дощу, снігу, при їзді по бруду, а в недалекому майбутньому планується проведення додаткових випробувань ефективності покриття в більш суворих умовах, у тому числі і на досить сильному морозі.

Проводячи випробування покриття Ultra-Ever Dry, компанія Nissan готується стати першим автомобилепроизводителем використовував сверхгидрофобное і олеофобне покриття Ultra-Ever Dry в серійно випускаються автомобілях. Крім того, що покриття здатне відштовхнути всі види забруднень на основі води, воно, за рахунок штучно створюваного повітряного прошарку відштовхує рідини на основі бензину, машинного масла і інших нафтопродуктів.

Нано-покрытие Ultra-Ever Dry позволит автомобилю оставаться чистым в любых условиях


Слід зазначити, що покриття Ultra-Ever Dry було розроблено в 2012 році компанією Ultratech International, що розташовується у Флориді. Починаючи з того моменту, фахівці компанії провели низку робіт з поліпшення формули складу покриття, що дозволило поліпшити його властивості по відображенню забруднення. В даний час покриття Ultra-Ever Dry є універсальною технологією, яку можна застосовувати для захисту від бруду не тільки автомобілів, а для всього, чого завгодно, починаючи від взуття і закінчуючи стінами будівель. Крім цього, крім захисту від забруднення, покриття Ultra-Ever Dry може використовуватися для захисту від обмерзання і в якості антибактеріального покриття.

Зараз компанія Nissan розглядає безліч варіантів використання покриття Ultra-Ever Dry. Серед цих варіантів значаться нанесення покриття на нові автомобілі в заводських умовах і нанесення покриття в спеціалізованих майстернях на поверхні автомобілів, проданих в більш ранні періоди часу. А на першому з зображень нижче відеороликів можна переконатися в ефективності дії покриття Ultra-Ever Dry, нанесеного на автомобіль Nissan Note. Другий відеоролик, створений компанією Ultratech, демонструє можливості створеної ними технології і в інших областях.





|