Menu

Apple і Samsung будуть копіювати один одного

Apple и Samsung будут копировать друг друга

Apple и Samsung будут копировать друг друга

Зростання продажів смартфонів продовжує сповільнюватися , і найкраще це відчувають виробники цих самих смартфонів. У спробі підігріти інтерес до своєї продукції компанії змушені уважно прислухатися до побажань своїх клієнтів. Навіть Apple, колись вміла диктувати покупцям їх побажання.

Відповідно до звітів, які отримали розголосу під час судового розгляду Apple і Samsung, каліфорнійська компанія насправді змушена вивчати бажання аудиторії, а також дотримуватися умов, які диктує ринок. Все говорить на користь необхідності збільшення екрану iPhone. В іншому випадку можна продовжити втрачати інтерес покупців. Всі чутки і витоку підтверджують збільшення екрану, і якщо вони правдиві, а сумнівів залишається все менше, то вже в цьому році нас очікує iPhone 6 з екраном 4,7 дюймів і 5,5-дюймовий «фаблет» від Apple.

Корейська компанія Samsung вже не перший рік випускає великі, а іноді і комічно величезні смартфони, однак це не означає, що їх клієнти всім задоволені. Флагманські лінійки Galaxy S і Galaxy Note, хоч і виглядають досить непогано, виконані з пластика, який, як правило, має не самими практичними властивостями, хіба що невеликою вагою. Любителі смартфонів Galaxy вже давно чекають, коли ж компанія випустить продукт, виконаний з хороших, якісних матеріалів, і по чуткам, Samsung готується задовольнити це бажання покупців.

Виходить, що Samsung, компанія, для якої копіювання продукції Apple - звичайна справа, готується випустити металевий смартфон. Такий, якими смартфони від Apple були з самого початку. Apple в свою чергу випустить два смартфона, які розмірами будуть схожі скоріше на Galaxy S і Galaxy Note, ніж на iPhone, що теж можна вважати копіюванням вдалого рішення конкурента. Два кращих, на думку користувачів, якості продуктів різних компаній в цьому році об'єднаються в продуктах кожній, а що з цього вийде - покаже тільки час.

За матеріалами BGR

Читайте також:
  • Новий Galaxy може багато чого розповісти про iPhone 6 (47)
  • Перші скріншоти iOS 8 на екрані iPhone 6 (31)
  • Розміри екрану iPhone 6 підтверджені (36)

Apple и Samsung будут копировать друг друга

Оригінал новини був опублікований на цьому чудовому сайті!
|