Menu

Duck Destroyer. Качина полювання

Duck Destroyer. Утиная охота

Дуже багато, якщо не все, пам'ятають легендарну гру Duck Hunt для NES, полювання на качок і єхидного пса, який потішався над кожною невдачею гравця. Часи цієї гри давно пішли, а гідного наступника так і не з'явилося. Однак нова гра Duck Destroyer днями дебютувала в App Store, здатна якщо не подарувати ті ж емоції, то хоча б викликати гострий напад ностальгії.

Duck Destroyer. Утиная охота

Насамперед Duck Destroyer має сюжет. Історія розгортається навколо лисиця та його бабусі лисиці. Остання не гребує використовувати онука в якості мисливця, який ризикуючи своїм здоров'ям видобуває інгредієнти для страв. Основною складовою місцевої кухні є качине м'ясо, його-то і належить видобувати гравцеві, який виступає в ролі лисиця.

Duck Destroyer. Утиная охота

Ігровий процес, на перший погляд, простий до неподобства і максимально наближений до тиру. Маємо локацію, на якій з одного кінця в інший пролітають качки, яких потрібно вбивати, як би жорстоко це не звучало. Для цього у нас є зброя, яку необхідно спершу навести на ціль. Зробити це можна двома способами: віртуальним джойстиком або ж за допомогою гіроскопа. Складно сказати, яке з рішень є більш незручним, тут все індивідуально. Можливо, комусь таке управління і доведеться до душі. Наведіть приціл на ціль, тапа на зброю в правому нижньому кутку і відбувається постріл.

Duck Destroyer. Утиная охота

Протягом гри нам належить зустрітися з десятками різновидів качок: від простих і найбільш слабких до закутих у броню гостей з космосу. На щастя, ми теж не будемо всю гру стріляти з рогатки, а вже зовсім скоро матимемо вже револьвером, а потім і іншим вогнепальною і не тільки зброєю. Також можна екіпірувати різні допоміжні предмети. Якщо запас куль не обмежений, то предмети потрібно використовувати з розумом і вкрай обачно. Крім того, в Duck Destroyer є й показник здоров'я лисиця. Ви будете сміятися, але час від часу з кущів вилазить місцевий представник банди качок і боляче б'є нашого героя лопатою, кидає в нього яблуком і іншими способами намагається вивести з ладу. Таких треба вбивати на місці, поки вони не здійснили свій задум.

Duck Destroyer. Утиная охота

Всі дії гравця від рівня до рівня зовсім не безглузді. На кожен рівень в Duck Destroyer ставиться цілком конкретне завдання щодо вбивства певної кількості того чи іншого виду качок, а також збору певних трофеїв. Для успішного завершення рівня потрібно виконати хоча б одну з трьох цілей. Є в грі і freemium елементи, які не особливо позначаються на ігровому процесі на ранніх стадіях, але потім здорово псують життя гравцеві. Однак, відверто кажучи, грі особливо нічим захопити гравця, щоб він дістався до самого кінця.

Duck Destroyer. Утиная охота

Локації досить однобразны і змінюються не так часто, як хотілося б. Сама цілком непогана графіка, анімація качок теж не підкачала, але відчуття тіра не покидає гравця ні на секунду. Звуковий супровід добре, не відволікає від гри, але і не набридає. Про незручності, пов'язані з управлінням, вже говорилося вище.

Duck Destroyer. Утиная охота

В результаті Duck Destroyer вийшла дещо одноманітним грою, у якій, тим не менш, є свої цікаві особливості. Однак загальна монотонність всього, що відбувається досить швидко набридає, а досить висока складність з не самим зручним управлінням доповнюють не саму приємну картину. Гра не стільки погана, скільки одноманітна. Але це цілком може виявитися лише суб'єктивною думкою, а ви відкриєте для себе гідного спадкоємця тієї самої Duck Hunt. Зрештою, завантажити гру на свій смартфон або планшет можна абсолютно безкоштовно.

iPhone + iPad: Freemium [Завантажити з App Store]

Геймплей: 3+, Складність: 5, Управління: 3+, Графіка: 4, Звук: 5, Ціна/Якість: 4, Вердикт: 3+ Оригінал новини був опублікований на цьому чудовому сайті!

|