Menu

Apple запускає сайт з навчальними матеріалами по розробці додатків для iOS 7

Apple запускает сайт с обучающими материалами по разработке приложений для iOS 7

Сайт буде представляти із себе набір відео, документів і звітів, шляхом яких Apple хоче спростити розробку додатків для своєї мобільної операційки. Ресурс також буде містити уроки по дизайну користувальницького інтерфейсу додатків. Ймовірно, цим кроком Apple хоче показати користувачам, що iOS 7 це не тільки візуальне оновлення, але щось зовсім нове, щось, здатне по-справжньому захопити користувачів.

Зокрема, відео на сайті ретельно відібрані з серії роликів iOS 7 Tech Talks, які в грудні стала доступні для розробників. Також, будуть викладені ключові документи зборів леций для розробників, які складала сама Apple, на саму різну тематику - від інструкцій щодо створення користувальницького інтерфейсу, до керівництва по переходу на iOS 7 з більш старих версій системи.

Нового матеріалу на сайті, на жаль не буде, але він збирає всю існувала раніше інформацію в одному місці, і відбирає тільки саму корисну, що безсумнівно допоможе розробникам вдосконалювати свої програми, і повністю охопити всі аспекти розробки. Оригінал новини був опублікований на цьому чудовому сайті!

|