Menu

Найбільш очікувані новинки Apple 2014 року

Самые ожидаемые новинки Apple 2014 года

Пройшло вже 2 місяці з початку 2014 року, а це значить, що настав час поміркувати над тим, які новинки приготувала для нас »яблучна» компанія в цьому році. У Мережі з'являється безліч всіляких чуток і прогнозів про нові пристроях Apple. Ми зібрали в одній галереї найбільш очікувані новинки від Apple цього року.

9. Російська Siri

Самые ожидаемые новинки Apple 2014 года

Хтось вже змирився з тим, що в голосовий помічник Siri не підтримує російської мови, але багато очікують появу підтримки «великого і могутнього» в голосовому асистент Apple. Яких-небудь офіційних і неофіційних підтверджень того, що купертіновци ведуть роботу над підтримкою російської мови в Siri немає, але не просто ж так Apple посилив свою присутність на російському ринку?

8. Перші автомобілі з iOS in the Car

Самые ожидаемые новинки Apple 2014 года

Система iOS in the Car була проанонсована на WWDC 2013 року, а перші автомобілі з її підтримкою з'являться на ринку в цьому або наступному році. Буде цікаво подивитися, як поведе себе подібна система в дії. Підігрівають інтерес до новинки і недавная зустріч представників Apple і Tesla Motors.

7. Оновлена лінійка iPod

Самые ожидаемые новинки Apple 2014 года

Страшно уявити, але останній раз Apple оновлювала лінійку своїх музичних плеєрів вже півтора року тому. Хтось вважає, що в Купертіно взагалі вирішили відмовитися від виробництва портативних плеєрів, хтось пророкує кінець лише декільком моделям iPod. У будь-якому разі, всі чекають, коли ж яблучна компанія, нарешті, прояснить ситуацію з музичними гаджетами.

6. Нова Apple TV

Самые ожидаемые новинки Apple 2014 года

Телевізор від Apple в цьому році ми все-таки не побачимо, а от оновлену телеприставку Apple TV - швидше за все так. Відразу кілька достовірних джерел повідомляють, що нова модель Apple TV буде представлена вже в березні-квітні цього року разом з фінальною версією iOS 7.1. Очікується розширена підтримка ігор і джерел відеоконтенту.

5. OS X 10.10

Самые ожидаемые новинки Apple 2014 года

Слідом за редизайном iOS 7, багато хто справедливо очікують від Apple і освіження зовнішнього вигляду настільної операційної системи OS X. За останні роки її дизайн практично не змінювався, що має насторожити Айва і його групу дизайнерів. Пора привнести щось нове у зовнішній вид десктопної OS X!

4. iPad Pro з великим екраном

Самые ожидаемые новинки Apple 2014 года

На початку цього року відразу кілька джерел повідомляли, що виробничі партнери Apple почали виробництво 12-дюймових панелей для нового «великого» iPad. Це відразу дало підстави вважати, що в цьому році Apple, крім усього іншого, покаже і новий iPad. Яким буде цей планшет, поки сказати складно, немає ясності і в термінах його появі на ринок. Відомий аналітик Мін-Чі Куо прогнозує вихід iPad Pro в кінці цього - початку наступного року.

3. iOS 8

Самые ожидаемые новинки Apple 2014 года

iOS 7 повністю змінила зовнішній вигляд мобільної операційки від Apple. Може бути, саме час зайнятися впритул її функціональної складової? Поки нічого конкретного про нові функції iOS 8 сказати не можна, але за чутками, в iOS 8 буде вбудовано додаток Healthbook, яке буде зв'язуватися з iWatch і надавати користувачеві її біометричні дані. Якщо Apple буде залишатися вірною собі, то вже у червні на черговий WWDC ми дізнаємося всі подробиці про «вісімці».

2. iPhone 6 з великим екраном

Самые ожидаемые новинки Apple 2014 года

Коли в 2012 році Apple представила перший iPhone з діагоналлю екрана 4 дюйма, багато хто стали казати, що Apple «вже не торт», йде на поводу у ринку і взагалі не шанує традицій і заповітів Джобса. Пройшло 1,5 року, продажі iPhone тільки збільшуються, а ми очікуємо побачити в цьому році iPhone з ще більшою діагоналлю екрану. Джерела припускають, що новий iPhone буде поставлятися з 4,7-4,8 дюймовим екраном. Це навіть не заперечує сам Тім Кук. Можливо, вийде ще одна модифікація з 5,5-дюймовим дисплеєм.

1. iWatch

Самые ожидаемые новинки Apple 2014 года

Головна надія всіх фанатів Apple, пристрій, що має перевернути індустрію носяться гаджетів з ніг на голову. Той самий революційний продукт, якого чекають кілька років - розумні годинник iWatch. Джерела постійно розходяться в думках - це буде пристрій функціональніше всіх тих, що вже є на ринку або буде приблизно таким же, як і всі інші. Одне можна сказати точно - для роботи над iWatch Apple кинула величезні кадрові та фінансові сили, так що буде дуже цікаво подивитися на результати їх праці. Сподіваємося, вже в цьому році.

А які новинки ви чекаєте від Apple найсильніше? Не забувайте ділитися своїми уподобаннями в коментарях.

Оригінал новини був опублікований на цьому чудовому сайті!
|