Menu

Ping: месенджер нового покоління

Ping: мессенджер нового поколения

Здавалося б, різних месенджерів існує вже більш ніж достатньо. Всі вони надають практично ідентичні можливості і при цьому ще й схожі один на одного як дві краплі води. Додаток Ping, доступне для Android і iOS, що володіє не тільки поряд унікальних функцій, але і можливістю налаштування теми оформлення, істотно змінює зовнішній вигляд програми.

Платформа: Android, iOS

Версія: 2.1

Російський інтерфейс: Так

Вимоги: iOS не нижче 6.0, Android не нижче 3.0

Категорія: Соціальні мережі

Вартість: Безкоштовно

Насамперед необхідно вибрати країну і ввести свій номер телефону для реєстрації. У відповідь прийде код підтвердження, після введення якого можна вказати своє ім'я і почати користуватися Ping. Крім того, кожен користувач сервісу отримує особистий восьмизначний ідентифікаційний номер, за яким його зможуть знайти друзі, що позбавляє від необхідності повідомляти всім свій номер телефону.

Ping: мессенджер нового поколения
Ping: мессенджер нового поколения

Всього в Ping два основних екрану, перемикання між якими здійснюється кнопками в нижній частині дисплея. Це “Контакти” і “Чати”. Почнемо з першого: тут перераховані всі ваші контакти. Їх можна додати двома способами: по-перше, дозволити додатком доступ до блокнота пристрою, щоб за номером телефону знайти тих, хто використовує Ping, по-друге, можна шукати нові контакти за допомогою згаданого вище Ping ID.

Контакти відображаються звичним списком. Зліва від фотографії розташований індикатор мережевої активності, а праворуч - ім'я і той самий ідентифікаційний номер. Натискання на контакт переносить в профіль користувача, але ми до цього прийдемо пізніше. Поки спробуємо провести по контакту справа-наліво. Даний жест дозволяє видалити контакт або заблокувати його.

Ping: мессенджер нового поколения
Ping: мессенджер нового поколения

В самому верху екрана розташувалася кнопка доступу до налаштувань. Тут можна переглянути свій профіль, змінити колірну тему програми і завантажити нові стікери. Вирушаємо в Чати.

Зверху присутні кнопки для створення особистої або групової листування, що підтримує одночасно до 30 учасників. Нижче знаходиться список чатів. Якщо провести зліва-направо по чату, то з'явиться кнопка Ping, дозволяє нагадати співрозмовникові про себе, відправивши сигнал. Якщо провести пальцем у зворотному напрямку, то можна приховати чат або додати користувача в небажані контакти.

Ping: мессенджер нового поколения
Ping: мессенджер нового поколения

Відкриваємо листування. Повідомлення розташовані звичним чином, у вигляді блоків з текстом, поруч з якими відображаються зображення контактів. Внизу знаходиться рядок для введення тексту. Крім тексту, Ping містить пристойний набір смайликів, а також має можливість надсилання фотографії, відео, місцезнаходження або контакту. Відправлення повідомлення відбувається по натисненню кнопки.

Такий набір можливостей Ping по спілкуванню з іншими користувачами. Як видно, все реалізоване, що називається, на рівні. Але все-таки основний зміст програми - у можливості видалення листування, яке торкається також і вашого співрозмовника.

Ping: мессенджер нового поколения
Ping: мессенджер нового поколения

Якщо прямо в чаті потягнути екран вгору, то з'явиться значок корзини. Спершу буде доступно лише локальне видалення, тобто ви видаліть повідомлення зі свого пристрою. Якщо потягнути екран ще вище, з'являться відразу дві корзини, що дозволяють видалити повідомлення з обох пристроїв і забезпечити максимальний рівень конфіденційності. Звичайно ж, Ping запитає дозволу перед видаленням.

Ще одна функція Ping полягає у відправці повідомлення, яке зникає через 5 секунд після прочитання. Працює це таким чином: прямо з відкритого чату тягнемо екран вправо і потрапляємо в режим Snap. Будь-яке повідомлення, яке ви тут напишете, буде автоматично видалено через 5 секунд після відкриття чату вашим співрозмовником.

Ping: мессенджер нового поколения
Ping: мессенджер нового поколения
Ping: мессенджер нового поколения

Таким вийшов месенджер Ping. Як видно, програма володіє стандартним набором функцій для такого роду програм, але, при цьому, дозволяє забезпечити певний рівень конфіденційності і збереження написаних повідомлень, а також має широкі можливості з налаштування зовнішнього вигляду програми.

Плюси:

  • швидкість роботи і функціональність;
  • можливість видалити повідомлення з обох пристроїв;
  • можливість змінити колірну схему.

Мінуси:

  • немає захисту від створення знімка екрана
Ping: мессенджер нового поколения
Ping app
Ping - безкоштовний месенджер нового покоління. У Ping ви можете писати секретні повідомлення , прати листування з обох сторін, і пінговать друзів; надсилати фото, відео та прикольні стікери. Завантажити з Google Play

Завантажити з Apple Store Оригінал новини був опублікований на цьому чудовому сайті!

|