Menu

Windows Phone стала найбільш швидкозростаючою ОС у світі

Windows Phone стала самой быстрорастущей ОС в мире

Дослідницька компанія Kantar в своєму звіті про мобільних тренди назвала Windows Phone найбільш швидкозростаючою ОС у світі. За заявою компанії, все почало змінюватися в минулому році, коли були представлені Nokia Lumia 520 і Lumia 620, орієнтовані на низький і середній ціновий сегмент. Згідно з доповіддю, Windows Phone переманила більшість користувачів Symbian і бюджетних Android-пристроїв. Kantar повідомляє, що користувачі, що купили недорогі апарати на Windows Phone, пізніше переходять на більш дорогі моделі.

Windows Phone стала самой быстрорастущей ОС в мире

Звіт Kantar свідчить, що лише 41% покупців смартфонів лояльний до конкретної марки і 68% - до певної ОС. Також відзначено, що користувачі більше зацікавлені в придбанні пристроїв з великими екранами, що сприяє зручного веб-серфінгу та перегляду відео.

В Європі, як повідомляється, попит на смартпэды досяг свого піку. У минулому році майже половина всіх європейських власників смартпэдов перейшли на пристрої з меншими екранами. За запевненням Kantar, зі смартфонами Samsung Galaxy S4 і LG G2, які оснащені 5-дюймовими дисплеями з тонкими рамками, багато користувачі отримують той же досвід використання, що і з смартпэдами.

Згідно зі статистикою, Android займає 70% частки ринку смартфонів на 12 основних торгових майданчиках світу в порівнянні з 20%, що належать iOS. Однак, iOS перемагає Android в кількості лояльних користувачів: 84% проти 78%. 32% власників iOS-пристроїв вважають себе активними користувачами, у Android цей показник досягає 20%. І трохи більша частина власників iOS-пристроїв рекомендувала б їх нинішнє пристрій іншим користувачам. Оригінал новини був опублікований на цьому чудовому сайті!

|