Menu

Кинопереговоры: Девід Фінчер може зняти фільм про Джобса

Кинопереговоры: Дэвид Финчер может снять фильм о Джобсе

Девід Фінчер, режисер фільмів «Сім» і «Бійцівський клуб», може приєднатися до команди Аарона Соркіна працює над кіноадаптацією бестселера Уолтера Айзексон. Видання The Hollywood Reporter повідомляє, що Фінчер веде переговори з Sony Pictures Entertainment, компанією, яка готує картину.

Якщо переговори пройдуть успішно, кінематографіст візьметься режисерувати проект про Стіва Джобса і виявиться в колі знайомих людей: головний сценарист нового фільму Аарон Соркін написав матеріал і до однієї з останніх робіт Фінчера, стрічки «Соціальна мережа». Продюсер «Соціальної мережі» Скотт Рудін також приписаний до очікуваного проекту про засновника Apple.

За повідомленнями преси, сценарій «Джобса» був закінчений у минулому січні і містить три сцени з життя великого бізнесмена. Всі вони описують час перед запуском значущих продуктів компанії - Mac, NeXT і iPod - і тривають по 30 хвилин. Більше ніяких подробиць про сюжет поки немає.

Нагадаємо, що після смерті Джобса в 2011 році вже була випущена одна біографічна стрічка - «Стів Джобс. Імперія спокуси». Картина отримала негативні відгуки глядачів, тому шанувальники сподіваються, що письменницький геній Соркіна допоможе продукту Sony Pictures стати як художньо цінним, так і достовірним з історичної точки зору. Оригінал новини був опублікований на цьому чудовому сайті!

|