Menu

GSMA назвала iPad Air кращим планшетом в рамках Global Mobile Awards

GSMA назвала iPad Air лучшим планшетом в рамках Global Mobile Awards

Організатор Mobile World Congress 2014 асоціація GSM, вручила нагороди кращим пристроїв і компаніям в рамках премії Global Mobile Awards. Хоча Apple ніколи не бере участь в подібних заходах, її пристрою регулярно отримують заслужені нагороди. На цей раз призу удостоївся iPad Air.

Apple удостоїлася нагороди за кращий планшет, яким був визнаний Air iPad в рамках Global Mobile Awards. Асоціація GSM визнала планшетет від Apple кращим в 2014 році. За визнанням журі, iPad Air має кращу продуктивність в класі, а також привабливим і тонким корпусом. Крім того, члени журі Global Mobile Awards відзначили прекрасну екосистему, вибудувану Apple і безліч додатків, адаптованих і доступних для iPad Air.

Також було названо кращий смартфон. Ним став HTC One, обійшовши конкурентів в особі Apple iPhone 5s, Samsung Galaxy Note 3, LG G2 і Nokia Lumia 1020. При цьому звання самої інноваційної компанії дісталося LG. Кращим розважальним додатком стала чудова інтерактивна книга Device 6, а кращою програмою за версією журі стала CityMapper.

Як вже зазначалося вище, Apple традиційно не бере участі в Mobile World Congress, але зате регулярно отримує різні нагороди від GSMA. Тим не менш, 2013 рік виявився для Apple невдалим на досягнення, чого не скажеш про минулій церемонії Global Mobile Awards. Оригінал новини був опублікований на цьому чудовому сайті!

|