Menu

іДокументы - безпечне і зручне зберігання всіх необхідних даних

iДокументы – безопасное и удобное хранение всех необходимых данных

Рідкісний людина носить всі документи з собою, принаймні в їх паперовому вигляді. У той же час за законом підлості дуже часто потрібні саме ті дані, які як раз сьогодні залишилися вдома. В такому випадку вкрай корисно мати під рукою електронний варіант. Багато людей просто фотографують необхідний документ і потім використовують знімок, але такий варіант не надто естетичний, а також зовсім не безпечний. Якщо ви впізнали себе в рядках, написаних вище, то додаток іДокументы для вас. Воно дозволяє зберігати на вашому iPhone будь-які документи, а також захистить доступ до них паролем. Але це далеко не все.

Описані вище можливості насправді лише верхівка айсберга функціональності додатка іДокументы. Воно дозволяє не тільки завантажувати в захищене сховище електронні версії офісних документів різних форматів, але і створювати шаблони найбільш затребуваних у повсякденному житті облікових документів, наприклад, паспорта, водійського посвідчення, кредитної картки, студентського квитка та багатьох-багатьох інших.

iДокументы – безопасное и удобное хранение всех необходимых данных

Але почнемо з самого початку. При першому запуску іДокументов необхідно задати пароль, який згодом буде використовуватися для доступу до сховища усередині додатку. Причема захист спрацьовує навіть у тих випадках, якщо під час роботи з програмою надійшов дзвінок. Щоб потім продовжити роботу з іДокументами знадобиться ввести пароль. Крім пароля, який лежить на поверхні, всі дані шифруються по 256-бітному протоколу AES. У налаштуваннях програми можна створювати резревные копії сховища Dropbox і iTunes, а також налаштувати синхронізацію з iCloud.

iДокументы – безопасное и удобное хранение всех необходимых данных

Наступна відмінна знахідка розробників програми - багатопрофільність. В даному випадку це не означає, що додатком на вашому смартфоні будуть користуватися кілька людей. Сенс в тому, що користувач може створити кілька профілів або свого роду папок в сховище іДокументов, щоб розподілити документи, що відносяться до різних людей. Банальний життєвий приклад, коли поряд немає дружини або чоловіка, а її або його паспортні дані потрібні прямо зараз. Немає проблем, досить створити окремий профіль для паспорта в іДокументах, щоб ці дані зберігалися до пори до часу і не змішувалися з особистими або робочими файлами.

iДокументы – безопасное и удобное хранение всех необходимых данных

Тепер кілька слів про типи файлів, які можна зберегти в іДокументах. Підтримується зберігання, а також перегляд більшості поширених офісних форматів: docx, xlsx, pdf і багатьох інших. Завантажувати файли в додаток можна не тільки за допомогою комп'ютера, але і з будь-якого додатку, який підтримує функцію «Відкрити в ...». Досить вибрати іДокументы у списку програм і файл буде поміщений в сховище. Тобто будь-який документ в Safari або поштовому клієнті Mail легко зберегти в пам'яті пристрою за допомогою даного додатка.

iДокументы – безопасное и удобное хранение всех необходимых данных

Як зазначалося в самому початку, іДокументы дозволяє не тільки зберігати, переглядати та використовувати готові файли, а також створювати електронні версії документів за допомогою численних шаблонів. І хоча такі документи не є законними замінниками оригіналів, але інформація, що міститься в них дуже може стати в нагоді в самий несподіваний момент. Також до шаблону легко можна прикріпити фото-версію документа, знятий на камеру прямо з програми. У налаштуваннях програми можна змінити зовнішній вигляд програми з приємного дерев'яного на мінімалістичний білий в дусі iOS 7. Також окремо можна змінити дизайн карток шаблонів документів.

iДокументы – безопасное и удобное хранение всех необходимых данных

Додаток іДокументы може виявитися корисним у самий несподіваний момент і це, мабуть, головне його достоїнство. Захищене зберігання файлів є дуже корисною та актуальною функцією, але можливість створити електронний варіант найбільш часто використовуваних документів, а також використовувати профілі заслуговує окремої похвали. Радує, що розробники реалізували максимально можлива кількість способів для додавання нових документів у сховищі, а також дозволили створювати резервну копію в Dropbox і синхронізувати сховище за допомогою iCloud. У всьому цьому пишноті не вистачає тільки версії для iPad, а також іноді трохи невдало спрацьовує інтерфейс. В іншому іДокументы - це відмінний додаток для зберігання найрізноманітніших документів на всі випадки життя.

iPhone + iPod touch: 66 руб. [Завантажити з App Store]

Юзабіліті: 5, Функціональність: 5, Інтерфейс: 4, Ціна/якість: 5, Вердикт: 5 Оригінал новини був опублікований на цьому чудовому сайті!

|