Menu

Монументальний Джобс: засновнику Apple поставлять пам'ятник

Монументальный Джобс: основателю Apple поставят памятник

24 лютого Стіву Джобсу виповнилося б 59 років, ми привітали його, опублікувавши відео, однак деякі фанати великого бізнесмена вирішили не розмінюватися на дрібниці. У Белграді оприлюднили пам'ятник засновнику Apple.

Дивну споруду - впізнаване обличчя на шероховатом жердині з намертво привареними кострубатими цифрами-літерами - було виконано прославленим скульптором Драганом Раденовичем, передає видання Netokracija. Монумент переміг у спеціально організованому конкурсі і обійшов 10 тисяч інших варіантів.

Монументальный Джобс: основателю Apple поставят памятник

На даний момент скульптура являє собою зменшений зразок. Він буде відправлений в Купертіно для схвалення. Якщо співробітники Apple вважатимуть макет придатним, пам'ятник відлито в натуральну величину - близько 5 метрів - і розміститься поблизу кампусу підприємства.

Нагадаємо, Стів Джобс народився 24 лютого 1955, а покинув його в жовтні 2011-го. За недовгі 56 років він встиг перевернути світ персональних комп'ютерів і побудувати саму багату компанію в світі (право, він заслужив пам'ятник, кращий, ніж цей). Оригінал новини був опублікований на цьому чудовому сайті!

|