Menu

Свіжі подробиці про Samsung Galaxy S5

Свежие подробности о Samsung Galaxy S5

Вчора компанія Samsung представила свій новий флагман Galaxy S5. Після офіційної презентації всі присутні могли особисто ознайомитися зі смартфоном, що ми й намагались зробити. Тепер з'явилися нові цікаві подробиці про Galaxy S5.

У попередніх смартфонах компанії користувальницький інтерфейс TouchWiz займав великий обсяг пам'яті, і багато хто сподівався, що в новому флагмані це буде виправлено. Однак тепер стало відомо, що у версії з 16 ГБ пам'яті на абсолютно новому пристрої користувачеві доступно всього 8,4 ГБ вільного простору. Наприклад, у версії Nexus 5 з 16 ГБ пам'яті користувачеві доступно 12,16 ГБ, а це означає, що вся система Android займає 3,84 ГБ. Виходить, що користувальницький інтерфейс TouchWiz і всі сервіси Samsung займають додаткові 3,76 ГБ.

У Galaxy S5 встановлений акумулятор ємністю 2 800 маг, що дозволить йому пропрацювати до 10 годин в режимі веб-серфінгу або 12 годин при перегляді відео. Нагадаємо, що на презентації приділили увагу новому режиму «Ultra Power Saving Mode», при якому екран перемикається в чорно-білий режим з обмеженими можливостями: користувач зможе тільки здійснювати дзвінки і відправляти повідомлення. У цьому режимі смартфон здатний пропрацювати 24 години при 10% заряду. На відео нижче продемонстровано новий енергозберігаючий режим. Оригінал новини був опублікований на цьому чудовому сайті!

|