Menu

Logitech представила водонепроникну клавіатуру Washable Keyboard K310

Logitech представила водонепроницаемую клавиатуру Washable Keyboard K310

Компанія Logitech крім розвитку напрямку аксесуарів для портативних пристроїв, наприклад, для iPad, продовжує створювати нові периферійні пристрої для ПК. Зокрема, вельми незвичайні клавіатури.

Назва Washable Keyboard K310 говорить сама за себе - цю клавіатуру можна мити під струменем води. Але вона не просто захищена від водних бризок, а здатна без наслідків витримати занурення на глибину до 30 см.

До того ж конструкція пристрою передбачає його швидке сушіння. В клавіатурі є спеціальні дренажні отвори, через які йде потрапила в неї волога. Клавіші мають лазерної гравіюванням і захисним покриттям, нанесеним з допомогою УФ-лакування. Тобто, за збереження товарного вигляду клавіатури після кількох сеансів її полоскання можна не турбуватися.

Logitech представила водонепроницаемую клавиатуру Washable Keyboard K310

Washable Keyboard K310 є повнорозмірною провідний клавіатурою з цифровим блоком, а кожна клавіша розрахована на 5 млн натискань. З'єднання із ПК здійснюється через USB і, природно, мочити USB-штекер не рекомендується. У продаж новинка надійде до кінця поточного місяця за ціною $40.




|