Menu

Найекономічніший автомобіль на водні з Англії.

Самый экономичный автомобиль на водороде из Англии.


Застосування нового типу водневих паливних елементів, розроблених компанією Horizon Fuel Cell Technologies (Aeropak - малогабаритний водневий паливний елемент для електричних БЛА), що дозволило англійської компанії Riversimple створити електричний автомобіль, що працює на водневому паливі. Цей автомобіль здатний пройти 360 миль (580 км) на одному галоні (3.8 л.) водневого палива. Цей показник у шість разів перевершує показники кращих гібридних автомобілів в нинішній час. Компанія Riversimple планує випустити дослідну партію з 10 таких автомобілів для проведення їх випробувань на вулицях міст Англії.

Цей автомобіль має чотири незалежних електродвигуни, по одному на кожне колесо, що дозволило уникнути застосування складних і важких вузлів трансмісії. Істотне зниження ваги автомобіля досягнуто за рахунок використання вуглецевих композитних матеріалів для кузова і несучих конструкцій. Енергією цей автомобіль постачає один паливний елемент потужністю 6 КВт. Додаткова енергія виходить від системи рекуперациооных гальм, ККД якої становить 60%. Для накопичення електроенергії використовується батарея літій-іонних акумуляторів.

Самый экономичный автомобиль на водороде из Англии.


Максимальна швидкість цього автомобіля становить 50 миль у годину ( 80 км/год ), потужність електродвигунів дозволяє автомобілю розганятися до швидкості 50 км/год за 5.5 секунд. На одній заправці водневим паливом автомобіль здатний пройти відстань 240 миль (390 км). За попередніми розрахунками, термін служби такого автомобіля буде складати 20 років.

У разі успішних випробувань дослідної партії цих автомобілів компанія Riversimple збирається налагодити серійне виробництво цих машин. За наявними даними, ці автомобілі не будуть продаватися, а будуть здаватися в оренду. Вартість оренди одного автомобіля буде складати 200 фунтів (315 доларів) в місяць. У цю вартість включено необхідне технічне обслуговування автомобіля і щоденна заправка водневим паливом.

|