Menu

Технологія SlimPort розширити ігрові можливості Acer Predator 8

Технология SlimPort расширит игровые возможности Acer Predator 8

Представлений на берлінській виставці IFA 2015 планшетний комп'ютер Acer Predator 8 позиціонується виробником як повноцінний ігровий девайс. Крім потужної "начинки", новинка оснащена роз'ємом SlimPort, який дозволяє підключати планшет до телевізорів, моніторів або проекторів для відображення зображення високої роздільної здатності. Аналогічну функціональність має також модель Iconia Tab 10 A3-A30. За допомогою бездротового геймпада обидва планшета можна перетворити в ігрову приставку, підтримує всі ігри, доступні в магазині додатків Google Play.

Технология SlimPort расширит игровые возможности Acer Predator 8

Завдяки можливостям роз'єму SlimPort користувач також може відтворювати на екранах відео високого дозволу аж до 4K Ultra HD в супроводі якісного звуку DTS-HD, використовуючи планшети вже як мультимедійні плеєри.

Зазначимо, що сполучні кабелі з підтримкою SlimPort є у продажу у всіх великих торгових мережах за ціною, що не перевищує аналоги з роз'ємом MHL, так що власникам планшетів Acer Predator 8 і Iconia Tab 10 A3-A30 не складе особливих труднощів скористатися мультимедійними та ігровими можливостями своїх пристроїв.


|