Menu

Ігровий монітор LG 29UC97C анонсований в Росії

Игровой монитор LG 29UC97C анонсирован в России

Компанія LG славиться лінійкою моніторів зі співвідношенням сторін 21:9 і періодично випускає нові моделі, покликані задовольнити потреби різних категорій користувачів. Модель 29UC97C створена для любителів ігор, так і для тих, хто професійно працює з мультимедійним контентом. Новинка оснащена LED IPS-матрицею з дозволом 2560х1080 пікселів. Вигнутий дисплей і технологія LG Flicker Safe відповідають за зниження втоми і перевтоми очей, в той час як спеціалізоване програмне забезпечення 4-Screen Split допомагає за допомогою одного кліка розділити екран на декілька сегментів для більш зручного розташування вікон.

Игровой монитор LG 29UC97C анонсирован в России

Монітор оснащений великою кількістю різноманітних роз'ємів, у тому числі двома портами портом HDMI і Display Port, а завдяки технології Dual Link-up два різних пристрої можуть виводити зображення в розмірі 1:1 на один монітор в паралельному режимі. Функція Dual Controller при підключенні двох персональних комп'ютерів, що працюють в одній мережі, до монітора 29UC97C можливо не тільки управляти обома комп'ютерами за допомогою однієї миші і клавіатури, але і переміщати вміст між підключеними комп'ютерами без використання зовнішніх пристроїв зберігання даних.

Монітор 29UC97C оснащений вбудованими стереодинаміками потужністю 7 Вт кожний з підтримкою технології об'ємного звучання MaxxAudio.

Вартість новинки компанія LG повідомить пізніше.


|