Menu

TABBY - набір для створення електромобіля, який може бути зібрано менше, ніж за годину

TABBY - набор для создания электромобиля, который может быть собран меньше, чем за час


Для того, щоб зробити електричні та гібридні автомобілі доступними більш широкому колу людей, компанія OSVehicle розробила два варіанти набору з розряду "зроби сам", які отримали назви TABBY і Urban TABBY. Отримавши такий набір, будь-яка людина, що має руки, які знаходяться на "своєму місці", може зібрати автомобіль менш, ніж за годину, за менший час, що він витратить на здійснення покупок в найближчому супермаркеті. Автомобілі TABBY доступні в двох - та чотиримісних варіантах, а в якості трансмісії може бути обраний як гібридний варіант, так і повністю електричний.

TABBY - набор для создания электромобиля, который может быть собран меньше, чем за час


Залежно від обраної комплектації кузова і рухової системи вартість автомобіля TABBY може становити від 5445 до 8168 доларів. На жаль, автомобілі TABBY в даний час не сертифіковані для руху по дорогах загального призначення, але відкритий характер цього проекту передбачає, що в конструкцію автомобіля швидко і легко можуть бути внесені відповідні зміни, після яких транспортний засіб стане повністю задовольняти технічним вимогам, які можуть відрізнятися один від одного в різних країнах.

TABBY - набор для создания электромобиля, который может быть собран меньше, чем за час


Слід зауважити, що автомобіль Urban TABBY є більш модернізованим варіантом автомобіля TABBY. Він забезпечений безліччю додаткових елементів конструкції, націлених на збільшення безпеки руху. І що ще більш важливо, креслення та інша технологічна документація доступні для скачування з офіційного сайту компанії OSVehicle. Будь-який кваліфікований інженер може внести невеликі зміни в конструкцію майбутнього автомобіля і зробити попереднє замовлення на його виготовлення компанією OSVehicle. Передбачається, що постачання стандартних і модернізованих наборів для самостійної збірки автомобілів TABBY почнуться вже навесні 2014 року.

TABBY - набор для создания электромобиля, который может быть собран меньше, чем за час


Створюючи набори TABBY і Urban TABBY, компанія OSVehicle переслідує відразу багато цілей. Першою і основою метою є надання можливості споживачеві самому зібрати свій автомобіль, адже погодьтеся, що вміння збирати і ремонтувати свій транспортний засіб ніколи не стане зайвим для будь-якого власника автомобіля. Другою метою компанії є заохочення людей до використання гібридних і електричних автомобілів, що в перспективі дозволить повністю позбутися залежності від викопних видів палива і хмар отруйних вихлопів, які стають все більшою і більшою проблемою, особливо в сучасних мегаполісах.



|