Menu

Urbee - гібридний автомобіль, кузов якого повністю виконаний по технології 3D-друку.

Urbee - гибридный автомобиль, кузов которого полностью выполнен по технологии 3D-печати.


Компанія Stratasys оголосила про те, що їх фахівці об'єднають свої зусилля з фахівцями конструкторської групи Kor Ecologic для розробки і створення одного з самих паливозберігаючих і нешкідливих для навколишнього середовища автомобілів. Їх дітищем стане автомобіль Urbee, перший автомобіль в своєму роді, кузов якого повністю виготовлений з використанням технології тривимірної друку.

Цей економічний автомобіль буде в змозі пройти відстань 200 миль (320 км) на 1 галоні (3.8 літра) палива по трасі або 100 миль (160 км) при міському циклі руху, використовуючи в якості палива бензин або етанол. Зарядка акумуляторних батарей цього гібрида може здійснюватися від будь-якої стандартної розетки. Додатково, акумулятори автомобіля можуть заряджатися від вітрогенератора та сонячних батарей, розташованих на даху гаража, де паркується цей автомобіль.

Urbee - гибридный автомобиль, кузов которого полностью выполнен по технологии 3D-печати.


Перший дослідний зразок автомобіля Urbee буде мати кузов, виготовлений з використанням тривимірної друку. Так само таким чином будуть виготовлені всі зовнішні компоненти кузова автомобіля, включаючи бокові та лобове скло автомобіля. Для виробництва кузова та інших частин будуть використовуватися промислові тривимірні принтери Dimension 3D Printer and Fortus 3D Production System.

|