Menu

Зв'язковий Тревел. Зручний замовлення авіаквитків + серйозне оновлення

Связной Трэвел. Удобный заказ авиабилетов + серьезное обновление

Зовсім скоро настане літо і довгоочікувана пора відпусток. Саме час почати заздалегідь планувати подорож і купувати квитки на літак. Останнім швидко та зручно можна зробити за допомогою програми «Зв'язковий Тревел», оновлена версія якого нещодавно з'явилася в App Store. Одне з кращих додатків для покупки авіаквитків стало ще зручніше.

Связной Трэвел. Удобный заказ авиабилетов + серьезное обновление

Вид: Замовлення квитків, подорожі
Розробник/Видавець: Зв'язковий
Версія: 8.3.0
iPhone + iPad: Безкоштовно [Скачати з App Store]

Про програму «Зв'язковий Тревел» ми розповідали, коли воно тільки дебютувало в App Store. З тих пір пройшов рік, а програма доросла до версії 8.3.0, отримавши ряд нових функцій. Крім iOS і Android, тепер існує версія програми для Windows Phone, тому придбати авіаквитки можуть користувачі пристроїв на будь-який з трьох найбільш популярних мобільних платформ.

Связной Трэвел. Удобный заказ авиабилетов + серьезное обновление

За минулий рік трохи змінився інтерфейс програми. Він став ще зручніше, але основна логіка роботи з програмою залишилася колишньою. На головному екрані можна моментально приступити до пошуку квитків, вказавши точки відправлення і прибуття, дати і кількість пасажирів. Зв'язковий Тревел виконає пошук за пропозиціями від 700 провідних світових авіакомпаній, щоб запропонувати користувачеві оптимальні з існуючих варіантів.

Связной Трэвел. Удобный заказ авиабилетов + серьезное обновление

Цікаво, що очікування результатів пошуку ще ніколи не проходило так непомітно, тому що користувачеві пропонується пограти, намагаючись доставити кульку в лунку нахилами пристрої. Однак пошук проходить досить швидко, тому більше одного рівня за раз мені пройти не вдавалося. Результати пошуку найчастіше дуже багато, додаток підказує самий зручний і найдешевший із знайдених рейсів. Щоб ви могли зорієнтуватися серед інших пропозицій, на допомогу прийдуть фільтри і розширені можливості сортування. Результати пошуку можна налаштувати на свій смак.

Связной Трэвел. Удобный заказ авиабилетов + серьезное обновление

При виборі того чи іншого пропозиції зверніть увагу, що «Зв'язковий Тревел» пропонує унікальну можливість повернення квитків як до, так і після вильоту рейсу, якщо така можливість передбачена тарифом авіакомпанії. Також тепер при покупці квитків одразу можна купити страховку - це ще один відчутний плюс до економії часу завдяки додатком.

Связной Трэвел. Удобный заказ авиабилетов + серьезное обновление

Ще одним приємним нововведенням в мобільному додатку «Зв'язковий Тревел» є поява повідомлень. Вони не лише нагадають про наближення рейсі, але й повідомлять вас про знижки та унікальних пропозиціях, які можна отримати в програмі при купівлі квитків. Як показує практика, додаткове нагадування ніколи не буває зайвим.

У наступній версії програми очікується реалізація довгоочікуваної синхронізації з Особистим кабінетом на сайті «Зв'язковий Тревел». Таким чином, всі дані, включаючи історію замовлень, номери паспортів і промокоди, будуть імпортуватися в мобільний додаток або навпаки переноситися на сайт. Також з'явиться можливість оплатити з програми замовлення, заброньований на сайті. Крім того, з'явиться зручна система оповіщень, щоб зайвий раз застрахувати вас від запізнення на рейс або нагадати про швидке вильоті.

Отже, додаток залишилося таким же простим у використанні, швидким та зручним у роботі. Пропозиції з купівлі авіаквитків дійсно вигідні, а процес їх пошуку супроводжується ненав'язливій грою - що може бути привабливіше? Зрозуміло, не можна обійти увагою можливість придбати страховку, а також наявність повідомлень, якими додаток підтримує зв'язок з користувачем. Одна з кращих програм в своєму класі стала ще дружелюбніше до користувачів, і це її головне достоїнство.

iPhone + iPad: Безкоштовно [Скачати з App Store]

Юзабіліті: 5, Функціональність: 5, Інтерфейс: 5, Вердикт: 5
|