Menu

Селфи-палиця для iPad

Більше селфи, більше пекла! Здавалося б, туфлі для цього популярного нині заняття вже досягли дна, але є способи проломити і його.

Буває так, що люди роблять фотографії на вулиці з допомогою своїх планшетів - виглядає це дивно. З іншого боку, як фотографувати - це особиста справа кожного. Але, все одно, виглядає процес дивно. Буває, що комусь туфлі в тему для селфи, адже можна і планшет для цього пристосувати. Особливо круто, якщо в тебе є селфи-палиця, здатна впоратися з неординарною завданням, і така існує:

Селфи-палка для iPad

Продається штука на AccessoryGeeks за ціною в $19. В цілому - це звичайний селфи-монопод, який комплектується додатковим кріпленням для iPad. Плюс сама по собі палиця дещо посилена, щоб витримати вагу зразок планшета iPad 2 і аналогів. Зручна річ - смартфон можна причепити, iPad, від хуліганів відмахуватися, що особливо добре робити з встановленим планшетом - вийде свого роду молот.

Чому дивуватися, якщо культура селфи проникла навіть в Doom? Так що iPad на селфи-моноподе - це вже нормально. [AccessoryGeeks]

|