Menu

На макеті iPad Pro виявили додатковий роз'єм

Вчора нарешті з'явилися знімки макета пристрою, який, імовірно, є 12-дюймовим iPad Pro. Особливу увагу привертає додатковий роз'єм, виявлений на лівій грані планшета. Це може бути як додатковий роз'єм Lightning, так і порт USB-C.

У соціальній мережі Sina Weibo з'явилося кілька фотографій макета iPad Pro, які нерідко створюють виробники аксесуарів, щоб заздалегідь почати виробництво чохлів та інших додатків для майбутнього устрою. На знімках добре видно камера в лівому верхньому кутку задньої кришки, кнопки регулювання гучності, роз'єм для навушників і перфорація одного з чотирьох динаміків, а також невідомий роз'єм.

На макете iPad Pro обнаружили дополнительный разъем

Враховуючи зовнішню схожість роз'єм Lightning і порти USB-C, важко говорити напевно, що за додаткове отвір з'явилося в корпусі планшета. З одного боку, це цілком може бути додатковий порт Lightning для використання iPad Pro разом з док-станцією або спеціальною підставкою з клавіатурою. Подібні припущення вже висловлювалися. З іншого боку, Apple цілком може реалізувати в новому пристрої, розрахованому на використання в роботі, порт USB-C для підключення периферії, зовнішніх накопичувачів і інших пристроїв.

Мабуть, Apple дійсно працює над 12-дюймовим iPad Pro. Питання тільки в тому, коли планшет може бути представлений. Раніше чутки визначали як дати анонсу весну, але цим надіям, судячи з усього, збутися не судилося. [MacRumors]

|