Menu

Apple Watch з наноблоков

Божевільний фанат наноблоков Крістофер Тан з Японії зібрав зі свого улюбленого конструктора Apple Watch. Надихнуло його на цей твір такого ж фанатично відданого своєму хобі майстра.

Тиждень тому ми показували вам плід роботи канадського фотографа Кріса Маквея, відомого завдяки своїм добірками з персонажами конструктора LEGO. Він не тільки використовує готові фігурки забавних чоловічків, але і збирає з окремих елементів абсолютно неймовірні конструкції.

Apple Watch из наноблоков

Крістофер Тан пішов ще далі і не на жарт захопився наноблоками - японським аналогом LEGO. Наноблоки значно менше в розмірах і перевершують відомі LEGO в розмаїтті прийнятих форм.

Apple Watch из наноблоков

В цей раз Тан зібрав Apple Watch, витративши на це понад 800 цеглинок.

Apple Watch з'являться менше ніж через місяць, і я вже не можу дочекатися. Так, до речі, ось вам мої наноблочные Apple Watch. Це збільшена в 2,6 рази версія годин з діагоналлю 42 мм. Більше восьми сотень наноблочков я використовував для їх складання.

- Крістофер Тан

Між іншим, рік тому Крістофер зібрав свій власний двоповерховий Apple Store з П'ятої авеню. І, як ви вже здогадалися, теж з наноблоков.

Apple Watch из наноблоков

Минулого разу на роботу пішло більше двох тисяч кубиків. Зроблено це було в рамках участі в конкурсі «nanoblock Award 2013-2014». Нагороду Крістофер не взяв, але в історію увійшов як один з найвідданіших фанатів Apple. [nano]

|