Menu

KGI Securities про перспективи MacBook і Apple Watch у 2015 році


KGI Securities о перспективах MacBook и Apple Watch в 2015 году

Хоча Apple все-таки анонсувала новий MacBook і призначила дату початку продажів Apple Watch, аналітик Мін-Чі Ко з KGI Securities все одно вирішив розкрити деякі подробиці, які будуть супроводжувати запуск пристроїв та їх існування в цьому році.

Почнемо з нового MacBook, оснащеного 12-дюймовим дисплеєм Retina і єдиним портом USB-C. Судячи за даними аналітика, ноутбук на перших порах буде вельми і вельми дефіцитним. Зокрема, у першому півріччі Apple вдасться відвантажити не більше півмільйона даних комп'ютерів. Мін-Чі Ко вважає, що в Купертіно беруть до уваги не тільки вартість і складність виробництва, а також можливий дефіцит деяких компонентів.

Apple буде уважно відслідковувати успіхи MacBook на початкових етапах, а також загальні ринкові тенденції щодо переходу на USB-C. Це дозволить скорегувати виробничі плани на друге півріччя. Ну а до WWDC в червні, де буде представлена OS X 10.11, у продаж надійде не більше 450 тисяч MacBook.


KGI Securities о перспективах MacBook и Apple Watch в 2015 году

Що стосується Apple Watch, то тут компанія може піднести сюрприз пізніше в цьому році. У четвертому кварталі ми можемо розраховувати на дебют смарт-годин з новим матеріалом корпусу. Всього ж Apple планує запустити до трьох нових версій годин, матеріали корпусу яких буде відрізнятися від тих, що надійдуть в продаж 24 квітня.

Ніяких подробиць про матеріали аналітик не повідомляє, але можна припустити, що це буде вже передбачена Wall Street Journal платина або, наприклад, сплав, іменований рідким металом. До тих пір Мін-Чі Ко чекає продажу на рівні 5-6 млн Apple Watch у першому півріччі і всього близько 15-20 млн годин до кінця року. [9to5]


  Ще цікаве:
  • Початок виробництва iPad Pro перенесено на 2015 рік. Збірка 12-дюймового MacBook Air почнеться в грудні
    Поки ми думаємо, коли Apple випустить 12-дюймовий MacBook Air з...
  • Аналітик Мін-Чі Ко очікує початок продажів Apple Watch і поставок 12-дюймового MacBook Air в березні
    Дві головні новинки, які очікують від Apple в першій половині...
  • В кінці лютого Apple може провести презентацію, присвячену MacBook Air і Apple Watch (Оновлено)
    Судячи за прогнозами аналітиків і численним чуткам, що в найближчі місяці...
|