Menu

Twelve South і Griffin анонсували тримачі для Apple Watch


Twelve South и Griffin анонсировали держатели для Apple Watch

До старту продажів Apple Watch можна починати рахувати дні. Дана подія відбудеться 24 квітня, але вже зараз можна задуматися про супутніх аксесуарах: підставках і власників для зберігання і заряджання пристрою. Свої продукти в цій області вже встигли анонсувати Griffin і Twelve South.

WatchStand - це тримач для Apple Watch від Griffin, що має в своєму активі ще одну цікаву функцію. Він може виступати в якості підставки для iPhone. Іншими словами, ви можете заряджати годинник і смартфон одночасно, встановивши тримач, наприклад, на тумбочці біля ліжка.


Twelve South и Griffin анонсировали держатели для Apple Watch

WatchStand поставляється без яких-небудь кабелів, тому покупцям доведеться використовувати комплектний зарядний Apple Watch, благо підставка спочатку для нього призначена. Є зручна ніша, куди можна заховати надлишки дроти. Для iPhone таких зручностей не передбачено, тому смартфон доведеться заряджати прямо від розетки, а WatchStand буде виконувати роль підставки.


Twelve South и Griffin анонсировали держатели для Apple Watch

На жаль, WatchStand можна придбати прямо зараз, як не можна буде купити підставку і 24 квітня. Дата виходу поки позначена, як літо 2015 року. Вартість цікавого аксесуара невелика - всього $29,99. [MacRumors]

Другий анонсований на днях тримач - це Twelve South HiRise. Тут все набагато простіше, компанія Twelve South відома своїми підставками і тримачами для будь-яких пристроїв Apple, включаючи комп'ютери, тому виробник просто представив не менш елегантний аксесуар для Apple Watch.


Twelve South и Griffin анонсировали держатели для Apple Watch

Підставка виконана з металу, а годинник на ній розміщені, з прицілом на можливе використання - вони спрямовані до користувача. На вершині тримача для пристрою розташовується магніт зарядки, а дріт ховається позаду в спеціальній ніші.


Twelve South и Griffin анонсировали держатели для Apple Watch

Як і аксесуар від Griffin, HiRise не встигне до початку продажів Apple Watch і надійде на прилавки в травні за ціною $49,99. Ймовірно, більш висока вартість обумовлена матеріалами - вони у Twelve South зазвичай на висоті. [MacRumors]


  Ще цікаве:
  • Twelve South HiRise. Підставка-полку
    Серед виробників аксесуарів є своя маленька Apple. Фірма називається Twelve...
  • Twelve South HiRise. Мінімалістична док-станція для iPhone 5 і iPad mini
    Дизайнери відомого виробника Apple-аксесуарів Twelve South нещодавно вирішили створити власну...
  • Twelve South представила підставку BookArc для горизонтального розміщення Mac Pro
    Компанія Twelve South знаменита не тільки своїми чохлами BookBook для...
|