Menu

Оновлене додаток MegogoHD для LG SmartTV

Обновленное приложение MegogoHD для LG SmartTV

27 лютого 2013 року - Компанія LG Electronics спільно з першим легальним онлайн-кінотеатром Megogo.net запускає в Україні і Росії оновлене додаток MegogoHD для LG SmartTV, яке дозволяє переглядати фільми у форматі 3D.

Компанія LG Electronics прагне до активного розширення магазину додатків, зокрема, завдяки українським контент-провайдерам. Сьогодні у власників «розумних» телевізорів LG Smart TV в Росії і Україні є ще одна сучасна послуга VoD. Вже зараз оновлений сервіс MegogоHD пропонує безкоштовний контент у форматі 3D: фільми, мультфільми і ТБ-шоу, список яких буде постійно поповнюватися.

«Покупці вже добре знайомі з перевагами технології LG CINEMA 3D і з перевагами сервісів VoD, - говорить Костянтин Сафонов, спеціаліст по контенту та послуг LG Smart TV компанії LG Electronics Україна. - Тепер сервіс MegogoHD надає власникам 3D-телевізорів LG можливість переглядати десятки фільмів у форматі 3D російською мовою».

«Ми ведемо переговори про отримання прав на 3D-відео з широким колом студій та правовласників», - говорить Володимир Боровик, CEO онлайн-кінотеатру Megogo.net. - Ми постійно додаємо новий контент, і незабаром бібліотека 3D буде істотно розширена».
У даний момент телевізори LG Smart TV підтримують два безкоштовних додатки від сервісу Megogo.net: Megogo і MegogoHD. Додаток Megogo забезпечує доступ до всього контенту відео-сервісу, а MegogoHD - тільки до фільмів в HD-якості, а також відео у форматі 3D. Через Megogo власники телевізорів LG Smart TV вже можуть отримати доступ до 3D фільмів, як «Пухнасті проти Зубастих», «найстрашніший фільм»,«Ніч живих мерців 3D: Реанімація», «Попелюшка: Повний вперед!» і багатьом іншим. Рекомендована швидкість інтернет-з'єднання для комфортного використання програми і перегляду фільмів у 3D - від 8БМбит/сек.

Обновленное приложение MegogoHD для LG SmartTV

Про LG Smart TV

LG Smart TV надає простий і зручний доступ до широкого асортименту преміального онлайн контенту 20 провідних світових і локальних провайдерів. Серед них-YouTube, Gismeteo, Picasa, vTuner (інтернет-радіо), AccedoFunSpot (казуальні ігри), Facebook, Twitter, а також інтернет-сервіси Яндекса, Russia.ru, DailyMotion, Oberon, Tvigle і безліч інших. Крім того, в магазині додатків LGApps споживачі завжди можуть знайти нові цікаві для себе сервіси. Крім того, магазин додатків LG Apps TV / LG Smart World завжди готовий запропонувати сотні нових і цікавих сервісів. Компанія LG Electronics націлена на активне розширення свого асортименту програм, зокрема, від українських контент-провайдерів.

Обновленное приложение MegogoHD для LG SmartTV

ПРО MEGOGO

У відеотеці ресурсу Megogo міститься більше 21 тисячі годин легального відео-контенту. Це більше 3500 повнометражних фільмів, 800 мультфільмів, 700 серіалів, 200 телевізійних шоу та концертів. Щодня бібліотека онлайн-кінотеатру поповнюється десятками годин відео-контенту. Користувачам Megogo доступна велика кількість ексклюзивного матеріалу - більше 120 новинок кіно, список яких постійно поповнюється завдяки прямим ексклюзивним договорам зі студіями і великими правовласниками.
Для користувачів LG Smart TV вся відеотека Megogo.net вже зараз доступна безкоштовно, без реєстрації і без додаткового обладнання.

Обновленное приложение MegogoHD для LG SmartTV

Джерело: allo.ua

|