Menu

Philips Fidelio E6 дозволяє змінити стерео на 5.1

Philips Fidelio E6 позволяет сменить стерео на 5.1

Компанія Philips продовжує розповідати про свої новинки з виставки IFA 2015. Сьогодні мова піде про акустичній системі Philips Fidelio E6, призначеної для перегляду кіно і прослуховування музики в домашніх умовах. Однією з головних особливостей новинки стала вперше застосована технологія "Об'ємний звук за запитом", яка створює кінематографічний ефект об'ємного звуку у форматі 5.1. Philips Fidelio E6 продовжує дизайн-концепцію попередніх моделей серії Е і має дві знімні незалежні колонки, які можна встановити в різних частинах приміщення для створення ефекту об'ємного звучання.

Philips Fidelio E6 позволяет сменить стерео на 5.1

«Philips Fidelio E6, як і інші моделі лінійки Е, - це сучасне рішення для перегляду кінофільмів і телепередач, а також прослуховування музики, яке забезпечує звучання високої якості без необхідності використовувати дроти, зазвичай тягнуться через все приміщення. Споживачам потрібен звук високої якості, одягнений в прекрасний дизайн, для використання акустичної системи в різних ситуаціях. Технологія "Об'ємний звук за запитом" дає їм цю свободу, пропонуючи найкращі умови для перегляду ТБ і кіно і для прослуховування музики», - говорить Родні Чан, керівник напрямку "Відео" і домашні кінотеатри Gibson Innovations.

Акустична система Fidelio E6 представлена двома фронтальними колонками висотою 40 см, які у звичайній конфігурації відтворюють звук у форматі стерео. Верхні секції можна від'єднати і розмістити окремо від основних колонок для створення об'ємного звуку.

я ж дав посилання=))) ми робили 6, 6 plus і всі подробиці про обидва. в 'nq третю потрапляє все те ж саме, що в перших двох, плюс те, що не потрапило. перші дві мають швидко вийти, а третю можна сидіти і писати спокійно

Philips Fidelio E6 позволяет сменить стерео на 5.1

Philips Fidelio E6 стала першим пристроєм з технологією "Об'ємний звук за запитом", де динаміки центрального каналу мають 3-дюймові дифузори, розташовані під кутом. Вони направляють звук безпосередньо в центр звукового простору, забезпечуючи чисте звучання і звук у форматі 5.1. Цей кінематографічний ефект посилений бездротовим сабвуфером для глибокого звучання низькочастотного. Крім того, в Fidelio E6 є роз'єми HDMI і HDMI 4К для передачі контенту у форматі високої роздільної здатності.

Система також дозволяє прослуховувати музику за допомогою підключених через Bluetooth до трьох пристроїв одночасно. Крім того, встановлені додатки Google Cast і Spotify Connect дозволяють програвати музику безпосередньо з хмарних сервісів, використовуючи мобільні пристрої тільки для управління. Відокремлювані колонки працюють від вбудованих акумуляторів до 5 годин, тому їх можна використовувати в будь-якому місці. Якщо заряд акумулятора закінчився, їх потрібно встановити назад на основну аудіосистему і вони почнуть заряджатися.

Пульт дистанційного керування, що входить в комплект, що дозволяє управляти музикою в будь-якій частині будинку. Верхні панелі знімних колонок і бездротового сабвуфера мають дерев'яну обробку, яка поєднується з преміальною тканинної оббивкою динаміка, покликаної покращувати якість звуку. Особливістю знімних колонок є металеві решітки та шкіряні ручки для перенесення.

Новинка надійде в продаж в Росії на початку наступного року. Про вартість поки нічого невідомо.


|