Menu

Foxconn спростувала чутки про майбутній випуск телевізорів Apple iTV

Foxconn опровергла слухи о предстоящем выпуске телевизоров Apple iTV

Минулого тижня в пресі з'явилися повідомлення з посиланням на китайський ресурс China Daily про майбутній випуск телевізорів Apple iTV компанією Foxconn.

У публікації China Daily стверджувалося, що в ході бесіди з журналістами виконавчий директор Foxconn Террі Гоу (Terry Gou) нібито підтвердив, що компанія в даний час готується до випуску «інтерактивного телевізора з підтримкою роздільної здатності HD, хоча збірці пристрою поки не приступала.

У зв'язку з цим Foxconn виступила з офіційним спростуванням повідомлення China Daily. «У своєму виступі на брифінгу, присвяченому початку будівництва штаб-квартири Foxconn в Шанхаї, який відбувся 10 травня, виконавчий директор Foxconn Террі Гоу цілком ясно дав зрозуміти, що не збирається ні підтверджувати чутки, ні говорити про причетність Foxconn до випуску будь-яких продуктів кого з клієнтів компанії, так як політика Foxconn не дозволяє давати коментарі з приводу клієнтів, ні з приводу їх продукції. Тому будь-які повідомлення про те, що Foxconn підтвердила підготовку певного продукту для будь-якого підрядника є завідомо помилковими».

|