Menu

LG анонсувала на CES 2012 чотири моделі домашніх кінотеатрів

LG анонсировала на CES 2012 четыре модели домашних кинотеатров

Синергія продуктів LG CINEMA 3D Smart TV і LG CINEMA 3D SOUND Home Theater буде добре видно в роздрібних магазинах, де вони будуть демонструватися як єдина система.

Чотири нові моделі CINEMA 3D SOUND Home Theater заплановані до випуску в першій половині 2012 р., а першою з них стане BH9420PW, яка буде представлена на CES 2012.

У кінотеатрі BH9420PW використовується функція 3D Sound Zooming, власна розробка LG, яка синхронізує звук з положенням і рухом-3D об'єктів на екрані LG CINEMA 3D Smart TV. Завдяки цьому глядач може повністю зануритися в дію і відчути ефект присутності - всі події будуть здаватися дивно реальними. Алгоритми 3D Sound Zooming аналізують об'єкти на екрані 3D-телевізора і на основі цих даних визначається необхідна глибина звуків.

Ефект «купола» і якість 3D звуку BH9420PW посилюється акустичної схемою 9.1, в якій до звичайної 5.1-канальної системи домашнього кінотеатру додано чотири вертикальні 3D-колонки. Динаміки останніх направляють звук вгору, повністю заповнюючи простір. У кожній колонці є спеціальний кругової відбивач, за допомогою якого досягається якість акустики концертного залу.

Технологія Sound Field Expansion за рахунок DSP-алгоритмів формує-3D ефекти і додатково розширює горизонтальне звукове поле, що в поєднанні з вертикальними 3D-колонками, створює по-справжньому об'ємний звук. При цьому збільшується зона максимального ефекту, так що глядачі будуть завжди відчувати себе в центрі подій, незалежно від свого місця в кімнаті.

Щоб забезпечити глядачів самим широким спектром 3D-можливостей, BH9420PW оснащується функціями Smart TV. Завдяки цьому, навіть звичайний 3D-телевізор отримає доступ до платформі LG Smart TV, яка формується з постійно зростаючого різноманіття-3D контенту, доступного через преміум-сервіси та програми, такі як, наприклад, 3D Zone.

Домашній кінотеатр BH9420PW з'явиться в магазинах в березні 2012 р.

|