Menu

Нові функції Smart TV і Magic Remote від LG на CES 2012

Новые функции Smart TV и Magic Remote от LG на CES 2012

Компанія LG Electronics офіційно анонсувала презентацію в рамках майбутньої у прийдешньому січні виставки споживчої електроніки CES (Consumer Electronics Show) 2012 нових функцій Smart TV, що входять до складу моделей телевізорів фірмової лінійки CINEMA 3D Smart TV, які повинні з'явитися у продажу в наступному році. 

Південнокорейський виробник підкреслює мета надати власникам моделей CINEMA 3D Smart TV як можна більш всеосяжний і легкий у використанні систему домашніх розваг, в якій присутні понад 1200 додатків, за допомогою яких споживачі, зокрема, можуть отримати доступ до багатьох сервісів.

У число цих сервісів входять, зокрема, соціальні мережі, а також постачальники різного контенту, у тому числі і в 3D форматі. Крім того, власники моделей CINEMA 3D Smart TV отримають можливість користуватися пультом дистанційного керування LG Magic Remote з технологією розпізнавання голосу та управління жестами плюс коліщатком для навігації по меню.

Нові телевізори LG CINEMA 3D Smart TV поліпшені можливості доступу до бездротових мереж і обміну контентом. Одним з останніх досягнень компанії в цьому напрямку є підтримка Intel Wireless Display (WiDi), який дозволяє легко і швидко встановлювати з'єднання між телевізорами та персональними комп'ютерами, не використовуючи проводів або Інтернету. За допомогою функції Smart Share Plus користувачі можуть отримати доступ до інформації, що зберігається на зовнішніх пристроях, таких як ПК, планшети і смартфони. До складу Smart Share Plus також входить функція Screen Share, яка дозволяє передавати ТБ-контент на екрани інших пристроїв (наприклад, на мобільний телефон за допомогою Wi-Fi. Завдяки цьому користувачі можуть не відриватися від перегляду улюбленої телепередачі або фільму, якщо вони залишають кімнату, в якій знаходиться телевізор. Подробиці про свіжих моделі в лінійці CINEMA 3D Smart TV, очевидно, стануть відомими в наступному місяці.

|