Menu

Щорічна виставка побутової техніки - CES 2012 (Consumer Electronics Show)

Ежегодная выставка потребительской техники – CES 2012 (Consumer Electronics Show)

10-13 січня 2012 року в Лас-вегасі пройде щорічна виставка побутової техніки - CES (Consumer Electronics Show).

Це наймасштабніший захід такого плану, у якому беруть участь всі провідні світові техно-компанії. Втім, корпорація Microsoft оголосила про плани припинити участь з 2013 року, за нестиковок в графіках релізів і проведення виставки. У цьому році частина компаній вже анонсували ті новинки, які будуть показані на CES.

 

Так, компанія LG Electronics планує продемонструвати, як працює на нових моделях телевізорів оновлена система LG Smart TV, яка отримала новий режим голосового управління, функцію керування жестами, навігації за допомогою курсору, яка допомагає зробити свій вибір, просто переміщаючи по екрану вказівник, за допомогою якого можна отримати доступ до всіх функцій і налаштувань ТБ.

Ежегодная выставка потребительской техники – CES 2012 (Consumer Electronics Show)

Нові телевізори LG Cinema 3D Smart TV також поліпшені можливості доступу до бездротових мереж і обміну контентом. Одним з останніх досягнень компанії в цьому напрямку є технологія Intel Wireless Display (Wi-Di), яка дозволяє встановлювати з'єднання між телевізорами та персональними комп'ютерами, не використовуючи проводів.

Також, за чутками, передбачається, що на CES-2012 корпорація Microsoft може показати планшет, що працює на Windows 8 і програмний пакет для ігрових контролерів Kinect. Нагадаємо, вперше нова система (Developer Preview) була показана 13 вересня на конференції Build. Бета-версія Windows 8 повинна вийти в лютому наступного року.

Samsung, за неофіційними даними, може показати мініатюрну Wi-Fi-відеокамеру і рекрутер для домашнього використання. Після реєстрації девайса на спеціальному сайті можна буде дивитися зображення з будь-якого підключеного пристрою в будинку. Коли камера буде фіксувати рух, запис буде починатися автоматично, а відео буде записано або в хмарних сервісах Samsung, або на YouTube.

Motorola представить Motorola Universal Lapdock 100 - док-станцію для підключення своїх смартфонів до портативним ПК через кабель. Вона буде працювати з пристроями Atrix, Bionic, Atrix 2 і з майбутніми моделями.

Nest представить свій інноваційний термостат Nest Learning Термостат, включений Сnet в топ-10 найкрасивіших гаджетів року.

На виставці також можуть показати спеціальну обкладинку для пристроїв Kindle, що дозволяє заряджати їх сонячною енергією - Solar Kindle Lighted Cover.

Цікаво, що в цьому році на виставці, крім відомих компаній, будуть представлені стартапи - на алеї стартапів під банерами “Eureka Park”. Попередньо, там будуть представлені близько 80 молодих компаній.

|