Menu

Оновлення прошивки медіа-приставок і планшета iconBIT на Android 4.0

Обновление прошивки медиа-приставок и планшета iconBIT на Android 4.0

Компанія iconBIT завершує бета тестування прошивок Android 4.0 для ряду своїх продуктів і оголошує про майбутню підтримки Ice Cream Sandwich в медіа-приставках: TOUCAN-W, TOUCAN NANO і TOUCAN NANO PLUS, а також в планшеті NETTAB RUNE - в даний час всі ці продукти працюють під управлінням Android 2.3 Gingerbread.

 

Медіа-приставки iconBIT серії TOUCAN побудовані на процесорі ARM Cortex A9 з частотою 1 ГГц, 3D-відеоядром і вбудованим декодером відео Full-HD 1080p в популярних форматах. Приставки покликані надати користувачам функції Smart TV, забезпечуючи повноцінне оточення Android: швидкий браузер з підтримкою Flash, численні програми, файли з Android Market, 2D та 3D-ігри, легкий доступ в соціальні мережі та інші інтернет-служби, якісне відтворення будь-якого цифрового контенту з мережі, з флеш-носіїв або жорстких дисків. Продукти мають досить демократичною ціною: від 4000 до 5600 рублів.

Обновление прошивки медиа-приставок и планшета iconBIT на Android 4.0

Планшет NETTAB RUNE в алюмінієвому корпусі, побудований на одноядерний процесор ARM Cortex A8 з частотою 1,2 ГГц, має мультисенсорний 7″ екран з роздільною здатністю 800×600, 8 Гб вбудованої пам'яті, що розширюється картами micro-SDHC до 32 Гбайт) і акумулятор із зарядом 4000 мАч. У комплекті поставляється чохол і зарядний пристрій. Рекомендована ціна з нового року: 6500 рублів.

Обновление прошивки медиа-приставок и планшета iconBIT на Android 4.0

Нові прошивки для даних пристроїв з підтримкою Android 4.0 будуть доступні на сайті виробника з лютого 2012 року.

|