Menu

Тайваньські вендори програють ринок smart TV

Тайваньские вендоры проигрывают рынок smart TV

“Розумні” телевізори (Smart TV) стануть одним з основних трендів іт-індустрії в 2012 році, однак схоже, що тайваньські виробники поки не вийдуть на ринок smart TV, пише портал DigiTimes з посиланням на інформацію з каналу поставок.

Як відомо, про своїх великих плани в сегменті “розумних” телевізорів повідомили південнокорейські гіганти Samsung і LG, які готуються подати продукти з підтримкою Google TV. Не відстає від них і Lenovo - за наявною інформацією, в 1 кварталі 2012 року китайська компанія випустить “розумні” телевізори LeTV. Крім того, над лінійкою продуктів smart TV працюють в Sony. Також є дані, що в кінці 2 кварталу 2012 року свій “розумний” телевізор iTV представить Apple.

Що стосується тайваньських вендорів, то вони демонструють досить консервативне ставлення до нового тренду. Хоча кілька виробників спробували випустити продукти з підтримкою Google TV, за поганого попиту вони були змушені припинити їх виробництво.

В даний час немає ніяких даних про плани випуску “розумних” телевізорів компаніями Acer і Asustek Computer. На думку джерела, така стратегія тайваньських виробників цілком зрозуміла - вони просто не в змозі витримати конкуренції на ринку smart TV, де їх суперники з інших країн займають дуже сильні позиції.

|