Menu

DLP Pico - новий проектор на Android

У сегменті портативних програвачів, керованих операційною системою Android прибуло - компанія Mego Optoelectronics запустила продажі свого нового пристрою, яке отримало назву DLP Pico Projector.

Девайс вийшов вельми примітним і помітним серед усього різноманіття проекторів на сучасному ринку. Цього вдалося домогтися завдяки гнучкості і швидкодії ОС Android. Так DLP Pico вміє програвати будь-які файли офісних програм без підключення до зовнішніх джерел - файли завантажуються прямо на жорсткий диск проектора. Таким чином, вийшов такий незамінний офісний проектор, виконаний в зручному форм-фактор, який легко запускає презентації та звіти прямо на робочому місці, без будь-яких маніпуляцій із зовнішніми накопичувачами.

DLP Pico – новый проектор на Android

У технічному плані DLP Pico не відстає від конкурентів і легко програє відео формату 1080p, однак відтворює їх у здатністю 854х480. Лампа на 260 люмен може впевнено проектувати картинку на відстані до 13 кроків.

На даний момент доступні дві версії пристрою - з накопичувачем 16GB і 32GB. Для роботи з офісними файлами будь-якого із запропонованих варіантів вистачить з головою, а для більш складних відеофайлів завжди можна скористатися звичним інтерфейсом HDMI.

Управління проектором і процесом закачування файлів відбувається за допомогою сенсорного екрану, встановленого на верхній частині пристрою. Там же можна знайти навігаційне меню та інформацію про поточні настройки.

Придбати DLP Pico можна вже зараз всього за 300 доларів. Дистрибуцією проектора займаються поки тільки два реселлера - це магазини eBay і AliExpress.

|