Menu

Мініатюрний ТВ-тюнер для Android від D-Link

Мобільне телебачення все щільніше огортає своїми мережами велике різноманіття сучасних пристроїв. Найбільші корпорації змагаються у створенні інноваційних розробок для впровадження в перспективний сегмент мобільного TV. Компанія D-Link вирішила не відставати і представила публіці новий ТВ-тюнер для пристроїв на базі операційної системи Android.

Миниатюрный ТВ-тюнер для Android от D-Link

Новинка отримала назву D-Link DWM-T100 і являє собою вельми мініатюрну флешку під роз'єм microUSB.

Незважаючи на маленькі розміри, тюнер має вбудовану антену і здатний цілком впевнено приймати сигнали всіх сучасних стандартів. Принцип роботи DMW-T100 гранично простий - пристрій підключається до вашого смартфону і за допомогою спеціального додатка починає пошук ТВ-каналів для перегляду. Програма вже зараз доступна в Play Market і воно абсолютно безкоштовно.

Стандартний комплект тюнера також включає в себе адаптер для підключення до девайсу більш потужної домашньої антени, таким чином D-Link дає можливість будь-якому користувачеві ОС Android перетворити свій гаджет в повноцінний телевізор.

Якість трансляцій очікувано залишає бажати кращого і залежить від прийому сигналу антеною. Однак, враховуючи слабку конкуренцію на ринку мобільного телебачення, компанії D-Link цілком по силам стати флагманом у цьому сегменті.

Єдина проблема, яка чекає на покупців DWM-T100, це неможливість зарядки смартфона поряд з переглядом ТВ-каналів, так як більшість пристроїв заряджаються саме через microUSB роз'єм.

Поки купити мобільний тюнер можна лише на австралійському сайті компанії, ціна складає всього 50 доларів.

|