Menu

Кращі бюджетні телевізори 2014 року

Як бути в ситуації, коли хочеться придбати новий телевізор, а в наявності лише обмежена сума грошей? Не потрібно відмовлятися покупки! Ось кілька прекрасних моделей телевізорів, які коштують менше £500.

Panasonic AS600

Лучшие бюджетные телевизоры 2014 года

Якщо вам хотілося б мати телевізор, належить до бренду, з яким ви вже знайомі, зверніть увагу на 42-дюймовий Panasonic AS600. На нього доведеться витратити суму, що не перевищує £400. Але це буде справжня брендова річ, що відрізняє якісною зборкою, гарним набором зв'язків з трьома портами HDMI, сучасними видеоразъемами і вбудованим модулем Wi-Fi. До того ж, це телевізор з платформою Smart TV. На ньому також встановлено тюнер Freetime та різноманітні додатки, призначені для перегляду (у тому числі і потокового відео - iPlayer, 4OD, Demand 5 і ITV Player. AS600 здатний відтворювати дуже якісне зображення з чудовими відтінками чорного. Також добре він справляється з обробкою зображення рухомих об'єктів і тонкою передачею кольору. На наш погляд, маючи такі гідні характеристики, Panasonic AS600
міг би коштувати більше запитуваних за нього £400.

Sony W706/ W705

Лучшие бюджетные телевизоры 2014 года

Модель Sony W706, вона ж W705 в чорному виконанні, має 32-дюймовий екран і практично не має недоліків. Зараз її можна купити в інтернеті приблизно за £350. Чорна версія - KDL-42W705B продається під ціною нижче £500. Кожна з цих моделей відрізняється прекрасною контрастністю, високоточної передачею кольору і неперевершеної якості технологією обробки зображення. До того ж, власник W706/ W705 автоматично має доступ до широких можливостей Smart TV і багатющою бібліотекою вмісту. Дана модель Sony TV володіє всіма необхідними інтерфейсними роз'ємами, у неї є 4 HDMI-порту, інтегрований Wi-Fi і все інше, що можна очікувати від сучасного телевізора. Візьмемо на себе сміливість заявити про те, що це, мабуть, найкращий з усіх, що вийшли за останні роки 32-дюймових Smart TV.

Samsung H6400

Лучшие бюджетные телевизоры 2014 года

Ще один представник сімейства 32-дюймових телевізорів Samsung H6400. Він також залишає дуже глибоке враження, так як вдало поєднує в собі чудовий дизайн, просунуті опції Smart TV і приголомшливе якість зображення. На UE32H6400 встановлена одна з найкращих систем світлодіодного (LED) контурній підсвічування екрану, яка допомагає генерувати відмінні рівні чорного і забезпечує дуже якісне зображення з розширеним динамічним діапазоном. У цій моделі також на висоті виявляється передача кольору і алгоритм обробки відеозображення. Це типово для Samsung, так як даний виробник вже давно довів своє лідируюче становище у світі високих технологій. Все, що є в H6400 - працює на відмінно. Платформа Smart TV також не розчарує. Тут є повний набір відеосервісів і додатків, здатних задовольнити найвищі запити
глядачів. До телевізора додаються кілька видів пультів дистанційного управління, в тому числі найсучасніший пульт Smart Touch, що дозволяє управляти системою голосом, жестами і сенсорним тачпадом. Ще в комплект входять дві пари активних 3D-окулярів. Доброю новиною є те, що 3D на даній моделі за своєю якістю майже не поступається 2D.

Finlux F8075-T

Лучшие бюджетные телевизоры 2014 года

Телевізор Finlux F8075-T продається на сайті виробника за розумну ціну в £319. За такі гроші в звичайному магазині можна придбати лише поганеньку 32-дюймову модель, але в даному випадку ви отримаєте 42-дюймовий екран і на додачу до нього гідний набір функцій Smart TV. Сюди також входять сервіси Netflix, YouTube, Skype і BBC iPlayer, а крім того інтернет-браузер, медіаплеєр і мобільний додаток. Біля телевізора F8075 сучасний дизайн, тонка рамка навколо екрану і підставка на чотирьох ніжках. На задній панелі знаходяться 3 порти HDMI, набір роз'ємів для підключення відео, два USB-входу і Wi-Fi. Якість зображення хороше і цілком відповідає ціновій категорії. Коректна передача кольору, кути огляду непогані, так що 42F8075-T виглядає дуже гідно на тлі безлічі моделей телевізорів, пропонованих сьогодні за цінами вище £300.
Ось і весь короткий список телевізорів, які оптимально поєднують хорошу функціональність, відмінну якість зображення і розумну ціну.

За матеріалами avforums.com

|