Menu

Бюджетні Ultra HD телевізори на CES 2014

Телевізори з вигнутим екраном, OLED телевізори, Ultra HD, тепер ще гнучкі екрани. Всі ці новинки, що з'являються на виставках, зазвичай дуже дорогі. Але на CES 2014 були показані бюджетні Ultra HD телевізори. Спочатку Polaroid, про який ми вже розповідали. Ціна за модель 50GSR9000 цілком реальна для звичайного покупця: всього $1000. Звичайно за ці гроші ви не отримаєте того ж якості , що в Samsung і LG, так і смарт-функцій у телевізора не буде.

Слідом за Polaroid австралійський бренд Kogan представив свій телевізор. За 999 австралійських доларів пропонується 55" модель на базі Android 4.2 з доступом до Google Play. Крім того у телевізора є вбудований Wi-Fi модуль, Ethternet, порт USB 3.0, слот для MicroSD карт. Австралійська компанія вже працює у Великобританії, значить появи моделі у Європі не доведеться довго чекати.

Компанія Vizio оголосила про швидкий випуск лінійки Ultra HD телевізорів і модель з діагоналлю 50 дюймів буде коштувати $999, функції 3D в цій моделі не буде.

Є ще і китайські виробники: компанія TCL ще восени представила 50" Ultra HD телевізор за ціною $999, а також без 3D і Smart TV, 39" Seiki можна купити за $499.

 

 

 

 

 

|