Menu

Перший китайський OLED телевізор

Первый китайский OLED телевизор

В кінці минулого року Sony і LG представили Ultra HD телевізори, відповіді китайських виробників не довелося довго чекати. Компанія Seiki випустила свій 4K Ultra HD телевізор через кілька місяців. Схоже скоро стане доступною інша технологія, а саме OLED. Skyworth оголосила про випуск OLED-телевізора.

До OLED технології в телевізорах поки не прикута такої уваги, як до Ultra HD. На сьогодні їх випускають лише Samsung і LG, та й ціни кусаються. Вигнутий OLED телевізор LG у Великобританії коштує £8,000. Так і Samsung не сильно дешевше - близько £7,000. Поки що не було підстав для зниження ціни, обидві компанії відчувають виробничі труднощі у виготовленні дисплеїв.

Але дебют моделі компанією Skyworth показав, що ситуація змінюється. Поки відомо про двох моделях: E980 і the E990 діагоналлю 55″ і товщиною екрану з Iphone 5.

Первый китайский OLED телевизор

Екран телевізора плоский. LG і Samsung теж почали з плоских телевізорів, але потім перейшли на зігнуті.

Skyworth використовує для виробництва WRGB дисплеї виробництва LG Display, означає прибутковість виробництва досягла пори, коли LG може поставляти дисплеї іншим компаніям. Обіцяно час відгуку 0.001 мс, контрастність 10000000:1. Skyworth поки не оголошена роздрібну ціну але, ймовірно, телевізори коштують набагато дешевше, ніж Samsung і LG. Початок продажів заплановано на жовтень 2014 року.

Первый китайский OLED телевизор

Первый китайский OLED телевизор

|