Menu

Pikabu - цілодобовий джерело гарного настрою

Pikabu – круглосуточный источник хорошего настроения

Кожен робочий день - це стрес. Звичайно, всі ми намагаємося знайти роботу в задоволення, але щастить далеко не всім. Але навіть тим, кому вдалося знайти роботу своєї мрії, протягом дня просто необхідно відволіктися від справ і дати собі трохи відпочити. А так як часу на відпочинок зовсім небагато, то витрачати його ще й на пошук чого-небудь цікавого і веселого зовсім не хочеться. Хочеться миттєво це отримати і розслабитися, давши собі відпочити.

Старожили інтернету, швидше за все, вже давно знають сайт «Пикабу». Але, на жаль, багато хто про таке і не чули зовсім. І найсмішніше (або найсумніше в цьому те, що саме «Пикабу» є одним з небагатьох сайтів, які можна сміливо назвати першоджерелами самого цікавого контенту. Звідти без всякого сорому крадуть картинки багато інших сайтів, а особливо - популярні (заробили популярність на чужій славі) групи у «ВКонтакте». Насправді ж, все найцікавіше краще відразу шукати на «Пикабу», а не десь ще.

Pikabu – круглосуточный источник хорошего настроения
Pikabu – круглосуточный источник хорошего настроения

Але зайти на повноцінний сайт «Пикабу» є можливість не завжди. На роботі, наприклад, відкривати такий сайт на весь екран трохи небезпечно: контент там буває абсолютно різним, тому стороннім (особливо на роботі) краще цього не бачити. Так і начальник такий сайт в робочий час навряд чи б схвалив. Або ось ще хороша ситуація для прикладу - в дорозі. Коли ви їдете в метро або на автомобілі, вбиваючи години в пробці. Витрачати весь запас мобільного інтернету на численні переходи по сайтах - не самий розумний вчинок.

Pikabu – круглосуточный источник хорошего настроения
Pikabu – круглосуточный источник хорошего настроения

Благо, є відмінне однойменне додаток, яке допоможе вам отримати доступ абсолютно до всього контенту «Пикабу». Чи багато там цього контенту? Порахувати вже наявний ми, звичайно, не можемо. Це було б якимось божевілля, так як там якесь неймовірне кількість сторінок, заповнених знизу доверху унікальними постами. Зате нам відома інша не менш цікава цифра, що стосується додавання нових постів: щоденно таких додають більше 3000 штук. Просто уявіть собі цю кількість. Багато засобів масової інформації стільки записів і за місяць не в силах опублікувати, а тут - за один день. І, що найголовніше, велика частина з цього справді є дуже цікавою.

Pikabu – круглосуточный источник хорошего настроения
Pikabu – круглосуточный источник хорошего настроения

Само собою, у всіх цих записах потрібно якось орієнтуватися. Інакше можна пропустити багато, витративши весь час на те, що особливої уваги і не заслуговувало. Для цього в додатку реалізували три розділу, по суті, представляють з себе своєрідний фільтр - це «Гаряче», «Найкращий» і «Свіже». Думаємо, пояснювати зміст цих розділів не потрібно, так як все повинно бути зрозуміло з їх назви. А всі вподобані пости можна додати до «Обраного». Так ви завжди будете мати до них швидкий доступ або ж, наприклад, можна скористатися цим розділом для складування всього того, що ви хотіли б прочитати, але не можете зробити це прямо зараз.

Крім усього іншого, будь-яким цікавим (як вам здалося) постом можна поділитися зі своїми друзями в Facebook, Twitter або «ВКонтакте». При бажанні його можна ще й по електронній пошті відправити. А якщо якась запис навпаки здалася вам образливою, то на неї можна сміливо поскаржитися. Ні в чому себе не стримуйте, ви тут повноправний господар (ну... майже). Крім того, можна кожен пост оцінювати, правда, для цього потрібно авторизуватися за допомогою свого профілю на «Пикабу». Або, якщо такого у вас ще немає зареєструватися - це можна зробити прямо в додатку.

Pikabu – круглосуточный источник хорошего настроения
Pikabu – круглосуточный источник хорошего настроения

Не обійшлося і без коментарів. Взагалі, треба віддати належне розробникам програми, так як система коментарів реалізована в повноцінному режимі. Це означає, що ви зможете не тільки коментувати самі або відповідати безпосередньо іншому користувачеві, але і ставити оцінки чужим коментарям. Виходить, що програма дійсно включило в себе всі можливості повної версії сайту. Дуже зручно.

Таким чином, якщо ви розумієте, що дорога на роботу забирає у вас багато часу, а протікає воно занадто нудно, або, наприклад, на роботі вам іноді хочеться розвіятися і розважитися, але ви не знаєте як - додаток Pikabu - це саме те, що вам потрібно. Навряд чи ви знайдете ще десь так багато цікавого і веселого контенту на самі різні теми.

Назва: Pikabu
Видавець/розробник: Oleg Kapitonov
Ціна: Безкоштовно
Вбудовані покупки: Є
Сумісність: Універсальне додаток
Посилання: Встановити Оригінал новини був опублікований на цьому чудовому сайті!

|