Menu

CuBox Pro від SolidRun поповнив ряди міні-комп'ютерів

CuBox Pro от SolidRun пополнил ряды мини-компьютеров

Нещодавно створена компанія SolidRun розробила компактний комп'ютерну систему під назвою CuBox Pro. Пристрій має розміри 55 x 55 x 42 мм і масу 91 г. В процесі роботи воно споживає близько 3 Вт енергії.

Комп'ютер CuBox Pro містить двоядерний процесор на базі архітектури ARMv7, що працює на частоті 800 МГц і 2 ГБ оперативної пам'яті стандарту DDR3 з частотою 800 МГц. В якості накопичувача пропонується використовувати карту пам'яті стандарту MicroSD ємністю до 64 ГБ. В системі доступні інфрачервоний порт, гігабітний мережний порт Ethernet, два порти USB 2.0, відеовихід HDMI, оптичний вихід SPDIF, і порт e-SATA. Для постачання пристрою енергією застосовується зовнішній блок живлення. Дана модель підтримує можливість запуску операційних систем Ubuntu, Debian, GeeXbox, Android і ін. Продуктивності компонентів достатньо для відтворення відео в дозволі 1080p.

Збут міні-комп'ютера повинні початися до кінця цього місяця. Ціна пристрою в комплекті з картою пам'яті ємністю 4 ГБ становить $159. Модель CuBox з 1 ГБ оперативної пам'яті оцінюється в $139.

|